Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Iberico sertés, 10 hónapnál idősebb. A "Lomo" szalonna felső részén elhelyezkedő darab, amelyet "cordón de lomo"-nak hívnak. A darab súlya 150 és 225 g között változik. Az ibériai sertés "Magro Lagarto" egy prémium húsdarab, amelyet 10 hónapnál idősebb ibériai sertésből nyernek, és amely intenzív ízéről és magas minőségéről ismert. Ez a vágás a "cordón de lomo" néven ismert területről származik...
Portfólió (15)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...Stilizált formája és finom lába, amely a tiszta ibériai fajtákra jellemző, azonnal azonosítja termékünket. A mérete, amely kisebb, mint a keresztezett állatoké, és ez a keskenyebb forma mellett, nagyon jelentős a sötét színű pata, amely elkopott, mert az állat szabadon legelt a dehesában, és élvezhette a két montanera időszakot. A belsejében egy intenzív vörös színű sonkát találunk, amelyben nagy mennyiségű tiszta fehér márványozás van, mivel a 100%-ban ibériai sertés zsírtartalmának akár 75%-a is az izomban van. Az összkép ragyogóvá válik ennek köszönhetően.
Portfólió (55)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A Carrillera Ibérica egy olyan húsrész, amelyet az ibériai sertés pofájából nyernek, és intenzív ízéről, valamint szaftos állagáról ismert. Ezt a húst különösen értékelik magas intramuszkuláris zsírtartalma miatt, amely egyedi ízt és páratlan puhaságot kölcsönöz neki. Ideális sütéshez vagy lassú főzéshez, a Carrillera Ibérica népszerű választás a húsimádók körében, akik autentikus és ízletes...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával és oregánóval ízesítve. Nettó súly: 100 g. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Áztatás, ízesítés, töltés, szárítás, érlelés, szeletelés és csomagolás. Hozzávalók: Ibériai Bellota sertés hátsó, D.O Pimentón de la Vera, természetes fűszerekkel, sóval, fokhagymával. Nettó súly: 100 g.
Portfólió (43)
Spanyolország, Murcia
...A gyógyított húsáru, amely az ibériai sertés elülső lábának féltestéből származó izomtömeghez, csontokhoz, lábhoz és patahoz kapcsolódó húsból készült, amelyet makk és természetes források táplálnak, és emberi fogyasztásra alkalmas. Súly darabonként, körülbelül 2,5 kg. Súly: 2-3 kg...
Portfólió (178)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék darált vagy aprított hús keverékéből készült, sóval, paprikával és fűszerekkel ízesítve, összegyúrva és természetes sertésbélbe töltve, tökéletes érlelési állapotban. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így a legmagasabb minőségű ibériai termékeket eredményezve. Ezek genetikai...
Spanyolország, Aracena
...100% ibériai fajtájú sertés elülső része, amelyet gabonával, legelőkkel és makkot etettek a montanera időszakában.
Portfólió (3)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A lomo iberico egy tipikus spanyol felvágott, amely hasonlít a sovány coppa-ra, finom állagú és enyhén fűszeres. A „Cinco Jotas” tiszta Bellota lomo iberico a spanyol iberikus sertés iliospinalis izomzatából készül, amelyet félig szabad tartásban nevelnek az Ibériai-félsziget legelőin. A „Montanera” időszakában (ez a különleges zsírosodási fázis, amely kizárólag az iberikus sertés tenyésztésére...
Portfólió (10)
Spanyolország, Alcobendas
...A DOP Jabugo védett eredetű ibériai sertés hátsó végtagja, sózásnak alávetve, majd szárítási folyamaton átesve. Bemutatás: Egész darab lábbal, zsinórral, címkével és etikettel. Opcióként borítás és háló. Eladási egység: Egész darab lábbal és változó súllyal. Csomagolás: Papír (1 darab); kartondoboz (1-2 darab/doboz); karton doboz (100 darab) Raklapozás: 3 doboz rétegenként; 7 réteg raklapon...
Portfólió (10)
Spanyolország, Madrid
...Ez a vágás nagyon vonzó a grillezéshez, ibériai sertésbordákból áll, amelyeket a középből vágtak. Vákuumcsomagolva, flow packban és ski packban is elérhetők, de az utóbbi kisebb. Az export friss vagy fagyasztott lehet.
Portfólió (3)
...Iberiai sertéskaraj. Frissen vagy fagyasztva szolgáljuk fel. Vákuumcsomagolva 0,5 vagy 1 kg-os formátumban vagy nagykereskedelmi mennyiségben. Iberiai sertéshús, amely a minőségi iberiai szabvány szerint van tanúsítva.
Portfólió (7)
Spanyolország, Valencia
A XarcuSpain egy olyan vállalat, amely elsősorban spanyol eredetű, ínycsiklandó, kézműves, egészséges és ökológiai termékek exportálására specializálódott. Bár a száraz húsok (sonka, chorizo és lombo) szakértői vagyunk, katalógusunkban különböző kategóriákat találhatsz. Mézek, trüffelek, likőrök, olajok és bármilyen típusú hús. Tevékenységünket a HORECA csatornára orientáljuk, és bár elsősorban ...
Portfólió (8)
Spanyolország, Zaragoza
...Érdeklik a sertés hátsó lábai? Mi a sertés lábainak és más, magas minőségű sertéshús darabok kereskedelmére specializálódtunk.
Portfólió (10)
Spanyolország, Sant Andreu De La Barca
...Ez egy olyan darab, amelyben jelentős mennyiségű intramuszkuláris zsír található, ami hozzájárul ahhoz, hogy a hús szaftos és ízletes legyen. Fontos megjegyezni, hogy bár az ibériai sertésnek nagyobb a zsírtartalma, mint a fehér sertésnek, az egészségünkre nézve kedvezőbbnek számít.
Portfólió (1)
Spanyolország, Badajoz
...A salchichón, amely ibériai sertésekből készül, amelyeket gabonafélékből és hüvelyesekből álló takarmánnyal etetnek, és intenzív tartási körülmények között nevelnek. Az ibériai sertés sovány és zsíros részeit nagyon finomra aprítják, sóval, borssal, szerecsendióval, oregánóval és fokhagymával ízesítik, majd természetes sertésbélbe töltik. A hagyományos folyamat a hús és a szalonna aprításával, a...
... kötelezettségekkel egy olyan szektorban, ahol jelenleg nagy zűrzavar uralkodik a fogyasztók körében. A JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) csak "tiszta ibériai" sertésekből származó termékeket árusít, jelenleg "100% ibériai" sertéseket, és csak "bellota" vagy "cebo de campo" minőségekben. Autentikus "pata negra" a madridi hegyekből. A 100% ibériai sertések azok, amelyek 100% ibériai apától és anyától származnak, és bejegyzettek az Ibériai Sertésfajta Genealógiai Könyvében.
Spanyolország, La Muela
Az Aibar Selección egy családi vállalkozás, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik sonkák, felvágottak, sajtok és egyéb termékek gyártásában és forgalmazásában. Minden általunk forgalmazott termék kiváló minőségű és a legjobb árakon kapható. Széles termékkatalógussal rendelkezünk, többek között: bellota ibériai sonka, ibériai sonka láb, ibériai szalámi, érlelt chorizo, friss...
Spanyolország, Higuera La Real-Badajoz
1994 óta, amikor megkezdte működését, mint a ibériai sertészsírok átalakításával foglalkozó vállalat, az INTEXUR-nál meg akartuk őrizni azt a szellemiséget, amellyel született, kihasználva az ibériai sertés által nyújtott kiválóságokat, hogy a legigényesebb ügyfeleink szolgálatába állítsuk őket. Ez a szellem lehetővé tette, hogy szembenézzünk a piaci dinamika által támasztott kihívásokkal, és...
Spanyolország, Martinamor
...ellenőrzési, érlelési és szárítási eljárások találkoznak. Minden lépést ellenőrzünk a termékeink előállításában, mindig arra törekedve, hogy elérjük a legmagasabb szintű minőséget és a kiváló ízt, amely jellemzi a felvágottainkat. 1000 méteres magasságban, Salamanca-ban érlelt ibériai termékeink ízben megkülönböztethetetlenek, mert természetükből adódóan ízletesek. Az ínycsiklandó termékek katalógusa...
Spanyolország, Guijuelo
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas egy olyan vállalat, amely kizárólag a magas minőségű ibériai sonka és felvágottak előállítására specializálódott. A 100%-ban kézműves előállítás, amit kínálunk, nem könnyű feladat, és jelentősen megnöveli a termelési költségeket. Iberiai sonkák és spanyol felvágottak 7 Bellotas ® TM márkájával "A legjobb minőség garanciája..." Az internetes piacon 7 Bellotas ®...
Spanyolország, Sant Boi De Llobregat
Cég, amely az ibériai sertéshús, friss vagy fagyasztott, ibériai sonkák és ibériai felvágottak forgalmazására specializálódott.
Spanyolország, Zaragoza
... levágás), nyelv. - Ibériai hús; borda, hátszín, sertés bordák vagy szűzpecsenye. Ibériai sertéshús: ibériai háj bőrrel +3 (ibériai háj bőrrel), ibériai háj bőrrel +4 (ibériai háj bőrrel), ibériai háj bőr nélkül (ibériai háj bőr nélkül), has. - Belsőség beszállító.
Egyéb termékek
Süldőház
Süldőház
Portfólió (1)
Spanyolország, Perín, Cartagena
A Rational Food ötödik generációs ételeket készít, hagyományos recepteket, amelyeket rendkívüli figyelemmel készítenek el, többek között a következők találhatók: Orosz saláta, Piquillo paprikás saláta tőkehallal, Paradicsomos hús, Paellák és rizses ételek, Húsos pofa karamellizált hagymával, Sült csülök, Ali Oli-s burgonya, Chilindrón csirkével, BBQ szószos szárnyak, Rák- és garnélarák saláta előkészítése, Zöldségpörkölt, Hús mártásban, Paradicsomos húsgombócok, Tonhal paradicsommal és paprikával, Pörkölt ibériai sertés pofával, Csicseriborsós pörkölt, Bolognai szósz, stb...
Spanyolország, Guijuelo
Pedro Nieto egy családi vállalkozás, amely Guijuelo (Salamanca) területén található, és kézműves ibériai sonkák, ibériai lapockák és makkal táplált ibériai felvágottak gyártásával foglalkozik. Az ibériai sonka a legfőbb darabja az ibériai sertésnek, felnőtt ibériai fajtájú sertésekből származik. Ez a termék a hátsó végtagból vagy sonkából készül, amely vékony lábat eredményez, értékes és luxus...
Spanyolország, Lebrija
Családi vállalkozás, amely több mint három évtizede foglalkozik a spanyol ibériai sertés minden nemes termékének gyártásával, feldolgozásával, tárolásával és forgalmazásával. Az utóbbi években nemzetközi szinten terjeszkedtünk, és minden sertésből származó termékkel dolgozunk.
Spanyolország, Córdoba
... éghajlata, valamint a jól végzett munka hagyománya teszi lehetővé, hogy az ibériai sertés természetes tenyésztése a földünk és a vállalatunk esszenciája legyen. A JAMIVI-nél a minőség mindenek felett áll. Nemcsak a legjobb alapanyaggal rendelkezünk, amelyet kézműves módon, odaadással és elkötelezettséggel dolgozunk fel, hanem bevezettük a gyártási, minőségi, egészségügyi és nyomonkövetési ellenőrzéseket...
... sonka egyedülálló ínycsiklandó termékének szerelmese", és ennek megfelelően védelmezője vagyok gasztronómiai kincsünknek, legyen szó sonka körüli események szervezéséről, vagy vágási és tálalási workshopokról, minden nap a kiválóság és a fejlődés egy új szintjét keresve egy olyan szektorban, ahol nehéz elkötelezett embereket találni a dehesa értékeivel és őshonos fajtánk, az ibériai sertés...
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
... ibériai sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása három kategóriában (Makk, Cebo de Campo és Cebo). 2. Magas minőségű fehér sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása szigorú kiválasztási kritériumok alapján, hogy kiváló terméket érjünk el.
Spanyolország, Sevilla
... és szederes gin, whisky krém, meggy likőr, meggy a krémben, steviával készült teák, folyékony és levelekben kapható stevia, olívabogyók, olívabogyó pástétomok, ökológiai méz adalékanyagok és tartósítószerek nélkül, mézkeretek közvetlenül fogyasztásra, kerámia üvegekben tárolt méz, sőt ipari formátumban is cégek számára, pollen, méhpempő, mézes mustár, mézben kandírozott gyümölcsök, ibériai sertés...
Spanyolország, Montemolin
A SIERRAMONTE egy családi vállalkozás, amely a spanyol ibériai sertés feldolgozásával foglalkozik, Extremadurában, amely az ibériai sertés szülőhelye. A termelés kézműves módon történik, mindig házilag, természetes alapanyagokkal és kiváló minőségű húsokkal, ibériai sonkákkal és vállakkal.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play