Spanyolország, La Llagosta-Barcelona
...•Ideális gépek különböző lágy tészták adagolására és befecskendezésére, mint például a muffinok, croissantok, gyümölcskenyerek, cannelloni stb. •Befecskendez csokoládét, krémeket, lekvárokat, tejkaramellát és egyéb töltelékeket. •A kagylófejjel rendelkező modell lehetővé teszi a csokoládé darabokat, dióféléket, gyümölcsöket stb. tartalmazó tészták adagolását.
Portfólió (83)
Spanyolország, Madrid
...Leírás: Kocka alakú kartondoboz szalaggal. Tartalom: Válasszon a következők közül: habcsók, pektin, makaron, csokoládé, sütemény, csokiba mártott mandula, mini csokoládék 2 papillottában, csokoládék 2 papillottában és svájci csokoládék. Méretek: 60x60x60 mm Személyre szabás: 1-4 színben testreszabható doboz. Választhatja a szalag színét. Egyéb: Minimális rendelési mennyiség 100 egység.
Portfólió (5)
Spanyolország, Alicante
...CSOMAGOLÁS: 65 kg-os juta zsákok 3. BETÖLTÉS: 1 x 20' vagy 1 x 40' Száraz - FCL konténer (12 és 24 MT termék betöltve) 4. ELÉRHETŐ MENNYISÉG: 2.000 - 3.000 MT a fő betakarítási szezonban és 500 – 1.000 MT a kis közbenső szezonban, 100 MT-os tételekben 5. MINIMÁLIS TÉTELRENDELÉS: 50 MT 7. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK: Az ügyféllel aláírt szerződésben megállapított feltételek szerint 8. SZÁLLÍTÁSI KONDÍCIÓK: FOB – Abidjan (Elefántcsontpart) vagy C&F - ASWP 9. ÁR: Közvetlen árak alapján 10. SZÁLLÍTÁSI DOKUMENTUMOK EXPORTÁLÁSRA: Az nemzetközi követelményeknek megfelelően 11.
Portfólió (10)
Spanyolország, Alcalá La Real
...A 900 AROMATIZADOS egy extra szűz olívaolaj fűszer, amely különböző ízekkel van ízesítve, hogy a konyhának egy kis megkülönböztetést vagy elsősorban eredetiséget adjon. A kulináris felhasználások végtelenek, az egyetlen határ a fogyasztó képzelete. Különböző típusokban kapható: - Csokoládé aroma - Füstölt aroma - Fehér trüffel aroma - Bazsalikom aroma - Serrano sonka aroma - Narancs aroma - Curry aroma...
Portfólió (10)
Spanyolország, Sant Adrià Del Besos
...Carnitin, fucus, shea vaj, narancs illóolaj és lágy csokoládé aroma HATÁSOK KOFFEIN Természetes növényi eredetű anyag (alkaloid). A koffein hatóanyaga képes serkenteni a pangó folyadékok vízelvezetését és eltávolítását (ödémás funkció), ehhez társul az a alapvető tulajdonsága, hogy serkenti a zsírsavak mobilizálását a zsírszövetből (lipolitikus aktivitás). SHEA VAJ Nagy hidratáló és tápláló hatás, amely javítja a bőr rugalmasságát, miközben helyreállítja és regenerálja azt.
Portfólió (7)
Spanyolország, Puente Genil
...A pestiño Andalúzia egyik legtradicionálisabb édessége, amelyet már 1845-ben említett Serafin Estébanez Calderón az "Andalúz jelenetek" című gyűjteményében. Kézműves módon készül, tiszteletben tartva ennek a kiváló édességnek a régi receptjét, nemes alapanyagokból, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, és a pestiño édességhez szükséges minőségi standardokkal. Egy jó pestiñónak, többek között, levelesnek kell lennie, és törnie vagy repednie kell, amikor megkóstolják. Élvezze a kis örömöt a pestiñóinkkal, és ossza meg családjával és barátaival.
Portfólió (3)
Spanyolország, Santa Margarida i Els Monjos
1996-ban Jordi Buhigas Casadevall és Joan Gómez Hill megalapította a Productos Hillbo, S.L.-t. Tevékenységüket egy 450 m²-es gyárban kezdték meg, amely a kis les Masuques településen található, és rövid időn belül a csokoládé dekorációs termékek gyártásának vezető vállalatává váltak. 2003 óta új, 1.800 m²-es létesítményekkel rendelkezünk Santa Margarida i els Monjos-ban, ahol a legfejlettebb...
Spanyolország, Escalona-Toledo
...Saját kávépörkölő, a termék csomagolása és közvetlen elosztás a gyárból minden üzlethez. Teljes körű kávé szolgáltatás a vendéglátás/Horeca számára széles termékválasztékkal: szemes kávé, különböző származású kávék, kompatibilis kávékapszulák, forró csokoládé, kakaópor, cukor és édesítőszer, teák és gyógyteák. Személyre szabott szolgáltatás, teljes géppark biztosítása minden üzlet számára: kávéfőző, kávédaráló, edényzet és műszaki támogatás.
Spanyolország, Barcelona
A Casanella Xocolaters kalandja 1998-ban kezdődött Xavier Casanella kezében, aki innovált a szülővárosa, Vilafranca del Penedès (Barcelona) tipikus édességében, amely a Marcona mandulából készült, csokoládéval bevonva. 2002-ben létrehozza a Crackaniát, a Marcona mandulából készült kis és édes élvezetet, és új ízekkel kísérletezik, gondos alapanyag-választás révén, amely során a mesterséges...