Spanyolország, Villarrubia (cordoba)
1985 óta, a cég jelentős növekedésen ment keresztül, amely a legnagyobb európai élelmiszer-csomagolási filmek (rugalmas és merev fóliák) gyártó cégei közé helyez minket. Vállalati filozófiánk az, hogy a legszélesebb körű testreszabott megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek az ipari csomagolás terén. Ezért szorosan együttműködünk velük a közös cél érdekében, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk ...
Portfólió (18)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje, természetes aroma és sertés természetes bél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-számok. Súly: 0,650-1,100 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Vákuumcsomagolás esetén 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Összetevők: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje Súly: 0,650-1,100 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Elche
... felszerelt gépeink garantálják a hideg lánc folyamatosságát, és megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak. Számos csomagolási rendszert kínálunk, beleértve a vákuumcsomagolást, a módosított légkört, a levegő eltávolítását és a zsugorfóliát. A vákuumcsomagolás különösen hatékony a hús és a hal eltarthatóságának meghosszabbításában, mivel eltávolítja az oxigént a csomagolásból, megakadályozva az oxidációt és a baktériumok szaporodását.
Portfólió (33)
Spanyolország, Palau-Solità i Plegamans
... dedikált létesítményekkel rendelkezünk. Minden létesítményt az európai jogszabályok követelményei szerint terveztek, és az ISO és IFS normák által támogatott kritériumoknak megfelelően. Gépparkunk lehetővé teszi ezen típusú termékek csomagolását különböző formátumokban: - Csavaros záras üvegek - Pilfer zár és grafika - Palackok - Ampullák - Üvegek - Műanyag, laminált és alumínium csövek - Speciális vákuumcsomagolás - Ellenőrzött légkörű csomagolás - Egydózisú tasakok - Időszakos dugók...
Portfólió (7)
Spanyolország, Pilas
...). Minden termékünk tiszta, szűrt és pasztőrözött, vákuumcsomagolt és fagyasztott. A kagyló hőshocknak van kitéve, amely eltávolítja a mikroorganizmusokat, baktériumokat és toxikus elemeket, miközben megőrzi a termék minden minőségét: íz, textúra, szövetek. Ezután vákuumcsomagolják élelmiszeripari műanyag zacskóba, adagok formájában: Coquina 250 g nettó. Navajás 200 g nettó. A vákuumcsomagolás, együtt a korábbi sterilizálási folyamattal, meghosszabbítja a termék eltarthatóságát a következő körülmények között: - Friss 15 napig. - Fagyasztott 24 hónapig.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play