... kerül. Jobban érlelődik az idő múlásával, ha HŰVÖS HELYEN tartja a kamrában, és időnként megfordítja.
Zöldkagyló ecetes lében
A zöldkagyló egy bivalvos kagylófajta, amely Új-Zélandról származik, és színes peremű héjáról, nagy méretéről, húsos textúrájáról és tápláló tulajdonságairól ismert. Sokoldalú alapanyag a konyhában, különböző elkészítési módokhoz.
...Tápanyagok az ízületek számára.
Mangán-glukonát, standardizált Kurkuma kivonat (Curcuma longa L., gyökér), csomósodásgátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), cellulóz kapszula.
ÖSSZETEVŐK: ZÖLD AJAKÚ KAGYLÓ (MOLUSZ) kivonat (Perna canaliculus), szulfát
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: napi 1 kapszula egy nagy pohár vízzel.
TÁROLÁSI FELTÉTELEK: hűvös, száraz helyen tárolandó.
...OLÍVABOGYÓK
Anchoa és Boquerón nyárs
Két Boquerón nyárs
Makréla nyárs
Sonka és sajt nyárs
Kagyló nyárs
Lazac és sajt nyárs
Szardínia és paprika nyárs
Boquerón és paprika nyárs
Gyártási folyamatunk lehetővé teszi, hogy bármilyen nyársat készítsünk az ügyfél ízlése szerint.