Spanyolország, Santoña-Cantabria
... kerül. Jobban érlelődik az idő múlásával, ha HŰVÖS HELYEN tartja a kamrában, és időnként megfordítja. Zöld kagyló ecetes lében A zöld kagyló egy bivalvos kagylófajta, amely Új-Zélandról származik, és színes peremű héjáról, nagy méretéről, húsos textúrájáról és tápláló tulajdonságairól ismert. Sokoldalú alapanyag a konyhában, különböző elkészítési módokhoz.
Portfólió (14)
Spanyolország, Madrid
...Tápanyagok az ízületek számára. Mangán-glukonát, standardizált Kurkuma kivonat (Curcuma longa L., gyökér), csomósodásgátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), cellulóz kapszula. ÖSSZETEVŐK: ZÖLD AJAKÚ KAGYLÓ (MOLUSZ) kivonat (Perna canaliculus), szulfát HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: napi 1 kapszula egy nagy pohár vízzel. TÁROLÁSI FELTÉTELEK: hűvös, száraz helyen tárolandó.
Portfólió (10)
Spanyolország, Spain
...Friss lazac (min. 20%), burgonya, hüvelyesek (min. 21%), hidrolizált baromfifehérje, csirkezsír, sörélesztő (Saccharomyces cerevisae), omega-3 gazdag halolaj, zöldségek (cikória, sárgarépa, zöldbab, karalábé), ásványi anyagok, yucca schidigera kivonat, növényi rostok (almából származó rost), kondroprotektív komplex (glükozamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát, zöld ajkú kagyló kivonat (Perna...
Portfólió (5)
Spanyolország, Cijuelas (granada)
...OLÍVABOGYÓK  Anchoa és Boquerón nyárs  Két Boquerón nyárs  Makréla nyárs  Sonka és sajt nyárs  Kagyló nyárs  Lazac és sajt nyárs  Szardínia és paprika nyárs  Boquerón és paprika nyárs Gyártási folyamatunk lehetővé teszi, hogy bármilyen nyársat készítsünk az ügyfél ízlése szerint.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre