• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • újság- és folyóirat-kiadók

A keresés eredménye

Újság- és folyóirat-kiadók - Szolgáltató - Svájc

SvájcSzolgáltató
  1. FACHKOM GMBH

    Svájc

    A FACHKOM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Újságok és folyóiratok, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Langnau Am Albis, Svájc.

  2. SI TZT AG

    Svájc

    A SI TZT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Vállalatirányítási tanácsadás, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Meilen, Svájc.

  3. BRO AG

    Svájc

    A BRO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Újságok és folyóiratok, Szakfolyóiratok - kiadók, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Újságok és folyóiratok, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Therwil, Svájc.

  4. AVINIS GMBH

    Svájc

    A AVINIS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Reklámügynökségek, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, és Reklámügynökségek. Székhelye Bonstetten, Svájc.

  5. URS WEDER ONLINEWERBUNG & DESIGN

    Svájc

    A URS WEDER ONLINEWERBUNG & DESIGN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Reklámügynökségek, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, és Reklámügynökségek. Székhelye Luzern, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ISH INDICATEUR SUISSE SA

    Svájc

    A ISH INDICATEUR SUISSE SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, Direktmarketing - szolgáltatások, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Hirdetéstervezés - rajzolók, grafikusok, és Direktmarketing - szolgáltatások. Székhelye Fribourg, Svájc.

  2. BACHOFNER CONSULTING GMBH

    Svájc

    A BACHOFNER CONSULTING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szálloda, Vállalatirányítási tanácsadás, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szálloda, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Hunzenschwil, Svájc.

  3. SCALA & SOMMER SÀRL

    Svájc

    A SCALA & SOMMER SÀRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Könyvek és kiadók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Újságok és folyóiratok, Telekommunikáció - szolgáltatások, Újságok és folyóiratok, és Telekommunikáció - szolgáltatások. Székhelye Orbe, Svájc.

  4. PROCURE.CH

    Svájc

    A PROCURE.CH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Irodai szükségletek. Székhelye Aarau, Svájc.

  5. DTP SCHMID (PREPRESS - GRAPHIC DESIGN - WEB PUBLISHING)

    Svájc

    A DTP SCHMID (PREPRESS - GRAPHIC DESIGN - WEB PUBLISHING), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Dättwil, Svájc.

  1. EDITIONS ATTINGER SA

    Svájc

    A EDITIONS ATTINGER SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, Újságok és folyóiratok, Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Szakirodalom, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Hauterive, Svájc.

  2. HAUPT VERLAG AG

    Svájc

    A HAUPT VERLAG AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakfolyóiratok - kiadók, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Bern, Svájc.

  1. IFP AG

    Svájc

    A IFP AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomdaipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Reklámügynökségek, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Reklámügynökségek. Székhelye Zürich, Svájc.

  2. LIGNUM HOLZWIRTSCHAFT SCHWEIZ

    Svájc

    A LIGNUM HOLZWIRTSCHAFT SCHWEIZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Zürich, Svájc.

  3. BERNETBILDUNG.CH GMBH

    Svájc

    A BERNETBILDUNG.CH GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Informatika - perifériák, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Didaktikai anyagok és taneszközök, Informatika - perifériák, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Didaktikai anyagok és taneszközök. Székhelye Waldkirch, Svájc.

  4. SOCIETA EDITRICE DEL CORRIERE DEL TICINO S.A.

    Svájc

    A SOCIETA EDITRICE DEL CORRIERE DEL TICINO S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Újságok és folyóiratok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakfolyóiratok - kiadók, és Szakfolyóiratok - kiadók. Székhelye Muzzano, Svájc.

  5. CINERGY AG

    Svájc

    A CINERGY AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye Zürich, Svájc.

  6. PRESSE-SERVICE GÜLL GMBH

    Svájc

    A PRESSE-SERVICE GÜLL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Írószerek és papíráruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Könyvek és kiadók, és Újságok és folyóiratok. Székhelye St. Gallen, Svájc.

  7. INTERVINUM AG

    Svájc

    A INTERVINUM AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Írószerek és papíráruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, Irodai szükségletek, Kiadói termékek, különböző típusú, Könyvek és kiadók, Újságok és folyóiratok, és Irodai szükségletek. Székhelye Zurich, Svájc.

Találjon ajánlatokat: