Franciaország, Castelnaudary
...Vákuumcsomagolt kacsamell szeletek 100% házi készítésű Hozzávalók: Kacsamell, só, bors… ÉS EZ MINDEN! 59,00 €/kg Minimális nettó súly 100 g. SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
Bulgária, Rakovski
...Füstölt szárított kacsamell, vákuumcsomagolásban. Hozzávalók: Kacsa hús, tartósítószer: nitrát só, fűszerek, só, fehér bors, cukor. Származás: Bulgária Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 12,35 € Füstölt szárított kacsamell, vákuumcsomagolásban. Hozzávalók: Kacsa hús, tartósítószer: nitrit só, fűszerek, só, fehér bors, cukor. Származás: Bulgária Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 24,15 lv/kg.
Portfólió (10)
Franciaország, Soreze
...Belevághat néhány "merész" receptbe is - füstölt lazac teával, szárított kacsamell, ravioli, gnocchi, szárított kolbászok, áfonyás muffinok... Minden recept illusztrált és lépésről lépésre részletezett. REF:LIXTVPYF Fő anyag:papír Szélesség:21 cm Magasság:21 cm Vastagság:1 cm Nettó súly:355 g...
Portfólió (195)
Franciaország, Aix En Provence
... Jótékony hatások Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő, enyhe hashajtó, epeserkentő. Fedezze fel az összes szárított gyógynövény referenciát az online gyógynövényboltban!
Portfólió (9)
Franciaország, Auros
...KACSAHÚSOS SZALÁMI Legnagyobb eladásunk. Szárnyashús szalámi, sertéshús nélkül, 60% pulyka, 40% kacsa, egy függőséget okozó termék kacsazsírral, amely a libamáj ízvilágát idézi, összekapcsolva a szárított kacsamell ízével (ez a mi szalámi kólánk). 480g-os szalámi, 50 cm hosszú. Nagyon vonzó ár. Ez a mi elengedhetetlen termékünk. Ne habozzon, kérje tőlünk termékkatalógusunkat és árainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A LE GRENIER DES GASTRONOMES elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon.
Franciaország, Sigoules
Kacsa hús feldolgozása Kacsa kolbász választék Sült Szárított és füstölt kacsamell Gyomrok Foie gras-szal töltött kacsamell Nyers választék...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play