Franciaország, Laissac
...Célunk: visszaadni a kolbásznak a francia gasztronómia jelképének méltóságát! Ez a kézműves kolbász a Laissac-i hentesműhelyünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertéshús, Guérande só és kambodzsai Kampot IGP bors. Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten. Tökéletesen illik a coppához, lonzóhoz, kolbászhoz, szárított marhahúshoz és sonkás dióhoz, hogy...
Portfólió (29)
Franciaország, Castelnaudary
...Száraz kolbász 100% házi készítésű Hozzávalók: Sertéshús, természetes bél, só, bors, dextóz, stabilizáló E450, nátrium-difoszfát, antioxidáns E316, nátrium-aritorbát, tartósítószer E252, kálium-nitrát, erjesztők, Laktóz. 27.80€/kg Minimum 300g nettó termék.
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van. Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések) Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk. Chorizo kolbász 200g. Praktikus. Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal. Bayonne sonkás kolbász. Périgord-i dióval készült kolbász. Bika kolbász (sertés-bika keverék) Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
Portfólió (31)
Franciaország, Besné
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre