...Célunk: visszaadni a kolbásznak a francia gasztronómia jelképének méltóságát!
Ez a kézműves kolbász a Laissac-i hentesműhelyünkben készül, az Aveyron régióban. Csak 3 összetevőből áll: sertéshús, Guérande só és kambodzsai Kampot IGP bors.
Ez a szárított hús 3 hónapig eltartható szobahőmérsékleten.
Tökéletesen illik a coppához, lonzóhoz, kolbászhoz, szárított marhahúshoz és sonkás dióhoz, hogy...
...Házilag készült, a Pireneusokból, hagyományos módon. Kémiai tartósítószerek nélkül (E ...), és allergének nélkül (laktózmentes, gluténmentes). Természetes bél. Széles és eredeti, regionális témájú választékunk van.
Extra sovány Béarnais kolbász 100% sonkából (Délnyugat IGP sertések)
Pireneusi kolbász 200g. Klasszikusunk.
Chorizo kolbász 200g. Praktikus.
Kis baszk chorizo paprikával és Espelette borssal.
Bayonne sonkáskolbász.
Périgord-i dióval készült kolbász.
Bika kolbász (sertés-bika keverék)
Olasz kolbász (mozzarella, bazsalikom, szárított paradicsom)...
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.