A Varreddes-ben, Île-de-France-ban található farmunk elkötelezett a durum búza fenntartható termesztése mellett, hogy rövid ellátási láncban kézműves tésztákat készítsen. Több generáció óta mezőgazdasággal foglalkozó család alapította, mi magunk termesztjük a durum búzát és más növényeket környezetbarát módon. 2020-ban indítottuk el tésztakészítési tevékenységünket a farmon, kőmalommal történő őrl...
... szójaliszttel. Ezzel vegán sütemények készíthetők, kivéve, ha a recept különösen magas tojás tartalmú. Sütéskor a receptben megadott gabonaliszt mennyiségének körülbelül 20%-át helyettesíthetjük bio szójaliszttel.
Bio-termékek esetén: DE-ÖKO-006
Származás: Nem-EU mezőgazdaság
Csomagolás: 25 kg-os zsákok...
...KENDER ÉS ŐSI BÚZA TÉSZTA
- Helyi és kézműves gyártás
- Gyors főzés: 3/4 perc
- Bio és biodinamikus gazdálkodásból származó búza
- Rostban gazdag és fehérjeforrás
- Vegán, tojás- és laktózmentes
- 100%-ban újrahasznosítható csomagolás
A klasszikus tészták alternatívájaként válassza a család minden tagja számára megfelelő, egyedi ízű és textúrájú kender tésztánkat. Tápláló, bio és kézműves!
Meg...
...Bio durum búza, friss bio tojás, bio bazsalikom, bio fokhagyma, bio spenótpor, mind Franciaországból.
Átlagos tápérték 100g száraz tésztára:
ENERGIA: 1515kj / 362kcal
FEHÉRJE: 14g
SZÉNHIDRÁT: 69,9g, ebből cukrok: 1,9g
ZSÍR: 2,4g, ebből telített zsírsavak: 0,5g
ROST: 4,1g
Só: 0,02g
Allergének:
Glutént, tojást és esetleges szója nyomokat tartalmaz.
HOGYAN FŐZZÜK:
Körülbelül 4-6 perc főzés forrásban lévő vízben.
Ean13:3701511707736
Referencia:TagliatelleBioAilBasilicFrance1...
...10 KG Kraft táska. Használati cél: 1 kg Sudem torta keverék, adjunk hozzá 250 ml vizet, 300 ml olajat és 250 gr (5 tojás) és keverjük 5 percig a mixerben. A kapott terméket 180 °C-on 40-45 percig sütjük. 1 év tárolás hűvös, száraz helyen.
...Házi készítésű zöldségalaplé adalékanyagok nélkül
Zsírmentes. Vegán
Zöldségalaplé fűszerkeverék
Elkészítés: levesként kb. 16g = kb. 1 evőkanál 1 liter forrásban lévő vízbe keverni, rövid ideig felforralni és élvezni, vagy zöldségek, tészta, tojás, rizs, gríz, cérna hozzáadásával ízesíteni. Univerzális fűszerként is használható ízesítéshez, finom szószokhoz, levesekhez, zöldségekhez...