Franciaország, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...A Waters fehérje standardjai és fehérje keverékei kifejezetten úgy lettek megfogalmazva és megtervezve, hogy segítsenek a fehérje elválasztására tervezett és használt oszlopok értékelésében és benchmarkolásában. A Waters fehérje standardjai a következőket nyújtják: Konzisztens kromatográfia: Rendszeres használatra ajánlott az oszlop és a rendszer teljesítményének nyomon követésére. Minőség: Szigorú minőségellenőrzéssel gyártva a tétel-tétel reprodukálhatóság érdekében. Könnyű használat: A Waters ampulláiban csomagolva közvetlen oldhatóság érdekében.
Portfólió (257)
Németország, Schloeben
...Kreatin Monohidrátt 200Mesh - Élelmiszeripari minőség - CAS: 6020-87-7 - Glicin, N-(aminoiminomethyl)-N-metil-, monohidrát - CAS: 6020-87-7 - Szavatossági idő: 2 év megfelelő tárolás mellett Kezdő ár: 5.99€/kg TÉTEL | SZABVÁNY Megjelenés | Fehér kristályos szagtalan Tartalom >=% | 99.90 Szárítási veszteség =< % | 11.5 Kreatinin =< PPM | 50 Dikarbamid =< PPM | 20 Cianid =< PPM | 1 Nehézfémek...
Portfólió (5)
Belgium, Beringen
...Minőségi szabvány Nyers fehérje 50% min, Hamv 30% max, Nedvesség 10% max, Hamv 32% max, Zsír 12% max, Csomagolás Az ügyfelek igényei szerint, export szabvány 50 kg vagy 25 kg szőtt zsákban vagy nagyobb zsákban (a zsákot a saját terve szerint nyomtathatjuk). Nyers zsír: 10% max Nyers hamv: 18% max Nedvesség: 10% max Só és homok: 5% max Csomagolás: 25 kg / zsák...
Portfólió (189)
Ukrajna, Sofiyivska Borshahivka
... metabolitjai: fehérje kristályok (endotoxinok) és hőstabil exotoxin. Organikus tanúsítás: A termék az Organic Standard által tanúsított, az excipientek előállítására vonatkozó szabvány szerint, amelyet organikus mezőgazdaságban és feldolgozásban lehet használni (figyelembe véve a szabvány követelményeit, amely megfelel az EU 834/2007 és 889/2008 rendeleteinek) Alkalmazási módszerek: permetezés; Alkalmazási arány: 2 - 15 l/ha; Minőségmegőrzési idő: 12 hónap 4 °C-tól 10 °C-ig, vagy 6 hónap 10 °C-tól 15 °C-ig.
Portfólió (14)
... fehérje kollagén, amely mechanikai ellenállást biztosít a bélnek, hozzájárul a húsipari termékek hosszú távú tárolásához, javítja a textúrát, ízt, tápértéket, és lehetővé teszi a kolbászgyártási folyamat teljes automatizálását. A vállalatnál minőségirányítási rendszert dolgoztak ki és vezettek be az ISO 9001: 2008 szabvány követelményeinek megfelelően, valamint élelmiszerbiztonsági irányítást az ISO 22000:2005 nemzetközi szabvány szerint.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play