Szenegál, Dakar
A DELICES DE FEMMES természetes és biológiai kozmetikumokat és wellness termékeket tervez és gyárt. Termékeinket kézműves módszerrel készítjük, amely nemzetközileg elismert. A szappanjaink gyártásához hideg szaponifikálási módszert alkalmazunk, és helyi összetevőket használunk, mint például a szenegáli olajokat, afrikai vajakat és illóolajokat. Wellness termékeket kínálunk, amelyek az afrikai nők...
Portfólió (57)
Belgium, Mouscron
A karton, egy szenvedély! 1885 óta a Les Cartonnages Delsaux a dobozok gyártására, tervezésére és kivitelezésére specializálódott, amelyek fedett és prémium csomagolást kínálnak. Csomagolni annyit jelent, mint értéket adni, vonzóvá tenni, vágyat kelteni. Innovatív eljárásunk lehetővé teszi a dobozok testreszabását merész kivágásokkal és elegáns, karakteres nyitási rendszerekkel. Tevékenységi területeink: csokoládégyártás, cukrászat, borok és szeszes italok, kávék és teák, kozmetikumok, parfümök, kiadások, életmód és luxuscikkek, minták.
Portfólió (3)
Dánia, Kastrup
... John's Kagehus-nál - a házi készítésű fagylalt is az egyik fő szakterületünk. John volt az egyik első, aki Dániában fagylaltmesteri képesítést szerzett. Ez azt jelenti, hogy nyáron lehetőséged van házi készítésű fagylaltot vásárolni pohárban és tölcsérben is. Tökéletes egy forró nyári napra! Mivel a sütés és a cukrászat nem csupán munka számunkra, hanem szenvedély is, gyakran részt veszünk...
Törökország, Fethiye
... folyamatok, a magas szintű gyártási precizitás és a különböző ízek előállítása kiemeli a Bercekız Servet Cukrászatot, miközben napról napra növeli a márka értékét. A Servet Cukrászat márkájú termékek mindegyike Servet úr és családja ízlésén keresztül kerül a közönség elé, és ez a gasztronómiai szenvedély lehetővé tette, hogy termékeink ma már maximális elismerést kapjanak vásárlóinktól. A Servet...
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play