Olaszország, Orbassano
...A "plin" agnolottini kis ravioli, amelyeket kézzel csípnek össze a lezárás érdekében, fonduta és szarvasgomba töltelékkel készülnek. Igazi mesterművet képviselnek az olasz hagyományos konyhában. Minden egyes agnolottini egyedülálló és kifinomult ízélményt kínál: a finom tojásos tészta a szájban elolvad, felfedve egy krémes és ízletes tölteléket, ahol a fonduta gazdag és körülölelő ízt ad, míg a szarvasgomba az egész ételt felemeli az ellenállhatatlan aromájával és megkülönböztethető ízével.
Portfólió (21)
Olaszország, Brusaporto
Kézműves tésztagyártás 1970 óta. A Davena Tésztagyár friss, töltött tésztát készít első osztályú friss alapanyagokból, tiszteletben tartva a hagyományokat és korszerű gyártási folyamatokat alkalmazva. A Davena Tésztagyár a megbízható partnert keresők választása, olyan beszállító, aki képes pontos szolgáltatást nyújtani és válaszolni a különböző és összetett igényekre. A Davena Tésztagyár a legna...
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play