Törökország, Konya
...A gránátalma, botanikai neve Punica granatum, egy gyümölcsöt hozó lombhullató cserje vagy kis fa a Lythraceae családban, amely 5 és 8 m (16 és 26 ft) közötti magasságra nő. A gyümölcs általában az Északi Féltekén szeptembertől februárig, míg a Déli Féltekén márciustól májusig van szezonban. Érintetlen magházak vagy lé formájában a gránátalmát sütéshez, főzéshez, gyümölcslevek keveréséhez, ételek díszítéséhez, turmixokhoz és alkoholos italokhoz, például koktélokhoz és borokhoz használják. Többféle gránátalma létezik. A főbb fajták: Wonderful, Caner és Hicaz.
Portfólió (3)
Törökország, Malatya
... Különböző fajtákban és méretekben elérhetők, mazsoláink tökéletesek sütéshez, főzéshez vagy önálló fogyasztásra. Szigorú minőségellenőrzési szabványoknak felelünk meg, biztosítva, hogy termékeink megfeleljenek a nemzetközi élelmiszer-biztonsági előírásoknak. Az HBI GLOBAL megbízható, időben történő szállítást biztosít, és elkötelezett amellett, hogy a legjobb termékeket kínálja ügyfeleinek világszerte.
Portfólió (5)
Törökország, Denizli
... keresztezéséből származik. Édes és lédús, piros és sárga héjú. Jó választás friss fogyasztásra vagy salátákhoz. Red Delicious: Ez az alma élénkpiros héjáról és édes, ropogós húsáról ismert. Népszerű választás friss fogyasztásra, és sütéshez, főzéshez is használják. Granny Smith: Ez az alma kedvelt a piték és egyéb sütemények készítéséhez. Savanykás, ropogós, és zöld színű.
Portfólió (10)
...A citrom egy kis örökzöld fa a Rutaceae családban, amely virágzó növény, főként Északkelet-Indiából és Dél-Ázsiából származik. A fa ellipszoid alakú sárga gyümölcse világszerte használatos kulináris és nem kulináris célokra, különösen lé formájában, amelynek kulináris és tisztítószer szerepe is van. A gyümölcs pépe és héja szintén felhasználható főzéshez és sütéshez. A citrom leve körülbelül 5%-6...
Portfólió (9)
... olívaolaj hivatalos ellenőrző és tanúsító szervek által tanúsított, szigorú szabályok és gyakorlatok szerint, amelyek a trágyázással és a betegségellenőrzéssel kapcsolatosak. Az Artem Oliva organikus extra szűz olívaolaj alacsony savtartalommal, mély zöld színnel és bársonyos érintéssel rendelkezik a szájban. Enyhe, gyümölcsös aromája van, és enyhén borsos utóíze. Használható főzéshez és sütéshez, salátákra locsolva, öntet részeként, sült húsokhoz, grillezett zöldségekhez, és természetesen önállóan mártogatósnak is.
Portfólió (10)
Törökország, Izmir
...A tiszta olívaolaj a finomított olívaolaj és egy bizonyos mennyiségű extra szűz olívaolaj keverékeként, fizikai módszerekkel nyerhető. Nem kémiailag feldolgozott. Szabad savtartalma legfeljebb 1%. Mindenféle meleg vagy hideg ételhez, valamint főzéshez és sütéshez ajánlott.
Portfólió (10)
...A felkockázott aszalt sárgabarack tökéletes főzéshez, sütéshez és keverékekhez. Természetes édes ízük miatt nassolásra is ízletesek! Ezek a török sárgabarackok már felkockázva és készen állnak a használatra. Enyhén rizsliszttel vontuk be őket, hogy ne ragadjanak össze. Gazdag rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban, a felvágott sárgabarack egészséges csemege, amelyet könnyen beilleszthetsz az...
Portfólió (8)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play