Törökország, Canakkale
... nélkül készül. A Dardanos Fine Food Extra Szűz Olívaolaj márkájú termékeink minden fázisa, a kertészkedéstől a fogyasztói használatig, nyomon követhető és dokumentált. Savassági érték: max. 0,6% A szorosítási folyamat maximum 25 °C-on (77 °F) zajlik. Az előkészített termékeket maximum 18 °C - 20 °C (64,4 °F - 68 °F) hőmérsékleten, különleges légkondicionált raktárakban tárolják. A betakarított olajbogyókat maximum 8 órán belül préselik. Színezékek, adalékanyagok vagy édesítőszerek nem találhatók benne.
Portfólió (5)
A FINE FOOD 50 éves tapasztalattal rendelkezik a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök feldolgozásában és kereskedelmében.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play