... problémákra, a Felicia Felnőtt Lazac magas glükózamin- és kondroitintartalommal van dúsítva. Ezen kívül az Omega 3&6 természetes zsírsavak kombinációja elősegíti a élénk, selymes és fényes szőrzet növekedését, miközben hozzájárul az egészséges bőr védelméhez. ÖSSZETEVŐK Dehidratált Lazac Fehérje (32%), Baldo Rizs, Kukorica, Lazacolaj, Borsó, Szardella Liszt, Sörélesztő, Szardella Zsír, Karob, Hidrolizált Csirke Máj, Nukleotid Élesztő Fehérje, Szárított Cékla Pép, Ásványi Anyagok, Prebiotikus Mannán Oligoszacharidok, Áfonya Por, Jukka Kivonat, Psyllium, Körömvirág Por.
Portfólió (9)
Törökország, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spagetti Hajdina Rigatoni Kis gyöngyök Rotini Charleston Könyök tészta Nagy gyöngyök Tészta Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Nagy Fusilli Nagy könyök tészta Penne Rigate Nagy kagylók Sedani Rigati Farfalle Kuszkusz Kis kagylók Lumache Liche Korona Kerekek Csillagok Thimbles Bucatini Gyors Penne tészta Gyors Fusilli tészta Három színű Teljes kiőrlésű tészta Teljes kiőrlésű tészta Hajdina Instant élesztő Finomított napraforgóolaj www.obamakarnar.com...
Portfólió (10)
Törökország, Antalya
... immunrendszert és javítja az állatok növekedését és teljesítményét. A bél egészségét és teljesítményét patogénkötő mannan oligoszacharid, immun támogató béta-glükánok és CitriStim, egy immunbarát élesztő gazdag forrása támogatja. Sörélesztőt használnak az egészséges bőr és fényes szőrzet érdekében. Az immunrendszert tejsavópor használatával erősítik; az izmok, szervek és idegsejtek támogatást kapnak. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva.
Portfólió (8)
Törökország, Antalya
...25 KG Kraft Táska. Használati cél Sudem kenyérkeverék (10 kg), az összetevő élesztő (300 g zsemlehez, 400 g nagy kenyerekhez) és víz (6 liter) összekeverésre kerül, majd tésztává alakul. A tészta hőmérséklete 25-27 °C, 10 perc lassú, 7 perc gyors gyúrás után. 1. Fermentáció 15 perc (a pulton) 2. Fermentáció, 30 perc fermentáció szükséges. Sütési idő 30-35 perc. 1 év tárolás hűvös és száraz helyen.
Portfólió (194)
A User Food and Products Company 1995-ben alakult, székhelye Isztambul, Törökország. Gyümölcs ízesítésű instant porok, instant kávé, 3 az 1-ben és 2 az 1-ben kávé, instant száraz élesztő, forró csokoládé, ízesített puding, tejszínhab, süteményliszt keverékek, kész por keverék desszertek, tésztakelesztő por, cukros vanília, kakaópor, szódabikarbóna, kész por keverék levesek, keményítők...
Portfólió (2)
Törökország, Istanbul
Pékségi alapanyagokat exportálunk, mint például száraz élesztő, kenyérjavító, lisztjavító, sütőenzimek, gluténmentes enzimek és péksütemények. Az instant száraz élesztő eredetileg Egyiptomból származik, míg a többi terméket cégünk gyárt Isztambulban.
Törökország, ISTANBUL
A VORONEZHSKIE YEAST Kft. kiváló minőségű azonnali száraz élesztőket és péksüteményekhez préselt élesztőt gyárt és exportál (2 márka: VORONEZHSKIE és GLORIA). Központunk Törökországban található, gyárunk pedig az Orosz Föderációban. Csomagolás: Az azonnali száraz péksütemény élesztő 11g, 80g, 100g, 500g, 10Kg és 20Kg vákuumcsomagolásban kapható. 11g x 720 db = 1 karton doboz 7,92 kg 80g x 40 db...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play