...Olívaolaj Minden Típusát Gyártjuk:
Extra Szűz Olívaolaj:
Az olajok első hideg sajtolásából készül, maximális savtartalma 0,8° fok, és a peroxid szintje legfeljebb 16 meq O2/kg.
Szűz Olívaolaj:
Ez is az olajok első hideg sajtolásából készül, maximális savtartalma 1,5° fok, és a peroxid szintje legfeljebb 20 meq O2/kg. A szűz olívaolaj olcsóbb, mint az extra szűz, miközben megőrzi a legjobb minőséget íz, egészségügyi előnyök és tápérték szempontjából.
Héjolívaolaj:
A nyers héjolaj kémiai és fizikai folyamatokkal történő finomításával nyerik, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen.
... ártalmas-e
riviéra olívaolaj mi az
riviéra olívaolaj savtartalom
riviéra olívaolaj a101
riviéra olívaolaj akakçe
riviéra olívaolaj vagy napraforgóolaj
riviéra extra szűz olívaolaj közötti különbség
riviéra olívaolaj vásárlás
riviéra és extra szűz olívaolaj közötti különbség
riviéra és extra szűz olívaolaj közötti különbség
riviéra olívaolaj bim
riviéra olívaolaj tápérték
bim riviéra olívaolaj ára
riviéra olívaolaj romlik-e
riviéra olívaolaj takarékos
riviéra olívaolaj carrefour
carrefoursa riviéra olívaolaj
riviéra olívaolaj canan karatay...
...Magas Energiatartalom és Tápérték: fő összetevőinek, mint a melasz, fehérje és növényi olajok köszönhetően energikus és tápértékű.
A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett a szerves vegyületek csökkentik a betegségek kockázatát az állatoknál rendszeres használat esetén.
... második helyet foglalja el. Ez a magas tápérték és a snackként világszerte keresett gyümölcs.
Lágyítja a mellkast. Megszünteti a köhögést. Csillapítja a vesék és az epehólyag fájdalmát.
Csökkenti a glükóz felszívódását a vékonybélben, és megakadályozza a vércukorszint emelkedését.
Fokozza a szexuális vágyakat, erősíti a testet és az elmét. Erősíti a szívet. Csökkenti a koszorúér-betegség...
...BIO EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ
Összetevők :
Bio extra szűz olívaolaj
Tápérték/100g :
Energia : 37053 kj
Összes zsír : 100 g
Telített zsír : 14 g
Szénhidrát : 0 g
Cukrok : 0 g
Fehérje : 0 g
Só : 0 g
CSOMAGOLÁSI INFORMÁCIÓK
SÚLY : 3 L.
DARAB SZÁM DOBOZONKÉNT : 1 DB.
...A szárításnak az élelmiszerekre számos célja van. A termék a szárítási folyamat során nedvességet veszít, és védelmet nyer a mikroorganizmusok növekedése és egyéb reakciók ellen. A megfelelő szárítási folyamat mellett a minőségi jellemzők, mint a szín, íz, szag, aroma és tápérték megőrződnek. Ezen kívül a szárítás révén a termék térfogatának csökkentése növeli a szállítási és tárolási folyamatok...
... a hagyományos dehidratálás (víz eltávolítás) közötti különbség az, hogy az teljes mértékben megőrzi az anyag eredeti tulajdonságait. Termékeink, a Fagyasztva Szárító technológiával készült, csak a víz távolítható el, minden tápérték megmarad. Nem tartalmaz tartósítószereket és adalékanyagokat. Könnyen szállítható, egészségesen fogyasztható.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.