Németország, Berlin
...A kefirt tisztán fogyasztják, de főzéshez és ételek ízesítéséhez is felhasználható. A kefir egy fermentált tejital, amely elősegíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást, támogatja az immunrendszert és az energiametabolizmust. A mi Quarki kefirünket természetes módon, élő tejsavbaktériumokkal készítjük, ami egyensúlyt teremt a bélflórában, erősíti a védekezőképességet, és így kíméli a gyomrot. A Quarki kefir különösen lágy ízű.
Portfólió (10)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Olaszország, Cadorago
A Sacco System a nemzetközi biotechnológiai központ az élelmiszer-, táplálkozási és gyógyszeripari innováció terén, négy vállalatból áll: 1) A Caglificio Clerici (1872-ben alapítva) por, paszta és folyékony oltót készít, és piacvezető az enzimek területén. 2) A Sacco tejsavbaktériumokat, táplálékkiegészítőket és starter kultúrákat gyárt az élelmiszer-fermentációhoz, különösen sajtok és tejtermék...
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play