Olaszország, Mesoraca
...A feltekert pancetta a sertés hasüregének sovány részéből készül, amelyet gondosan, kézzel masszíroznak és a jellegzetes kalábriai fűszereinkkel ízesítenek. Több mint 70 napig érlelik kontrollált hőmérsékletű és páratartalmú környezetben. A feltekert pancetta, ellentétben a lapos pancettával, önmagába van tekerve és kézzel van megkötve. A végén egy körkörös, vörös és rózsaszínes színű rétegződést...
Portfólió (19)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Franciaország, Auros
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
Portfólió (31)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play