Olaszország, Cordenons
... 1000 változót, problémát és figyelmet. A feldolgozás higiénikus környezetben zajlott, ahogyan a tárolás is, hogy megőrizzük a növények sokféle természetes tulajdonságát és jellemzőit. A kendert emberi és állati táplálkozásra használják, értékes tápanyagot jelent a szervezet számára a magas fehérje-, vitamin- (különösen E, B1, B2, B6) és többszörösen telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően, amelyeket Omega-3 és Omega-6 néven is ismerünk (linolsav 50-70% és alfa-linolénsav 12-25%, valamint a ritka gamma-linolénsav).
Portfólió (9)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play