A fermentációs iparban a mikrobiális átalakulások széles körben alkalmazottak szerves anyagokból szükséges termékek előállítására, figyelembe véve az aerob és anaerob fermentáció közötti különbségeket. Az optimális körülmények biztosítása a mikroorganizmusok számára fontos szerepet játszik ebben. Az EGH ingredients® az ESTERIN®-t kínálja a habzás szabályozására és megelőzésére, alkalmazkodva a különböző folyamatokhoz. Az EGH ingredients® megbízható partnerként állt be a túlzott habzás elleni küzdelembe az aminosavak, élesztő, enzimek, etanol, citromsav és biogáz előállítása során.
Ukrajna, Kiev
Ukrajna, Glukhov
Ukrajna, Rovno
Ukrajna, Mykolaiv
Ukrajna, Ivankov
Ukrajna, Zaporozhye

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play