...A hajdina tészta a rizs és a hajdina liszt kombinációja. A hajdina kása először a hetedik században vált ismertté őseink számára, de akkoriban még nem értették meg minden előnyét. Ez a gabona több mint 50 hasznos elemet tartalmaz, és fehérjetartalmát tekintve összehasonlítható a hússal. A hajdina gazdag vasban, káliumban, flavonoidokban, kvercetínben, rutinnal, rostban és antioxidánsokban. Számos sportoló és az egészségükre, valamint fizikai állapotukra ügyelő ember étrendjébe beépítik.
... előállíthatók","- flour sifter-batcher":"- liszt szitáló-adagoló","Capacity":"Kapacitás: 250-2000 kg/h","Thickness of product":"Termék vastagsága: 0,9-1,1 mm","- elevator":"- felvonó","- different recipe can be use":"- különböző receptúrák használhatók","- cooling chamber":"- hűtőkamra","- storage hoppers":"- tároló tölcsérek","- design of lines can be developed according to customer’s production...
...A borsóliszt a TCU 10.6 - 14224080-004:2017 szerint készült. A borsóliszt szárított borsók őrlésével készül, amely sárga vagy zöld színű lisztet eredményez. A borsóliszt magas fehérjetartalommal rendelkezik, és nagyszerű forrása számos vitaminnak, ásványi anyagnak és antioxidánsnak. A borsólisztet gyakran használják alacsony szénhidráttartalmú és egészséges ételekben, tészta készítésére, sütéshez...
...Nyitott szájú kraft papírzsákok alkalmasak a következő csomagolására:
Liszt, keményítő, dara, cukor, magvak, fagyasztott bogyók, zöldségek, szén, takarmány, tészta, tejhelyettesítők, kazein, tojáspor, bitumen és még sok más.
Elérhető méretek:
Hossz: 520-1400 mm
Szélesség: 300-650 mm
Alap: 70-220 mm
Rétegek száma: 1-4
Nyomtatás: akár 8 színben
Hossz: 520-1400
Szélesség: 300-650
Alap: 70-220
Rétegek száma: 1-4...
...A kölesliszt enyhe, kissé diós ízű, amely jellegzetes ízt ad a péksüteményeknek. A kölesliszt felhasználható sütőkeverékek, tészta, kenyér és snackek készítéséhez. A liszt előállításához használt köles szemeket hidrotermikus kezelésnek vetik alá, ami meghosszabbítja a tárolási időt, csökkenti a keserűséget, és javítja a fizikai és érzékszervi tulajdonságokat.