Spanyolország, Pedro Muñoz
...Fekete fokhagyma gyöngyök Üveg edény. Nettó súly kb: 65 g. Ételek díszítése Kísérő salátákhoz, húsokhoz, halakhoz, desszertekhez stb. Gurmé termék vendéglátás, gyümölcsboltok, gyógynövényboltok, dietetikusok, élelmiszerboltok, catering, kis- és nagy szupermarketek számára, vagy mások, akik friss, közönséges fokhagymát használnak.
Portfólió (23)
Magyarország, Szeged
...Összetevők: fekete fokhagyma. A fekete fokhagyma a jellegzetes fokhagyma szag nélkül is jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését. A fekete fokhagyma egy igazi különlegesség, melynek az alapja a friss fehér fokhagyma, amit szabályozottan magas hőmérsékleten, valamint nagy páratartalom mellett melegítenek. A folyamat során veszi fel a termék...
Portfólió (5)
Franciaország, Graulhet
...30 vagy 60 g-os edényekben elérhető Fekete fokhagymánk a Lautrec rózsás fokhagymából készült pácolással jön létre, egy olyan eljárás, amelyet több évszázada használnak Ázsiában. Ehhez a friss fokhagymagerezdeket egy zárt edénybe helyezik, legalább 2 hétig, 60 és 70 °C közötti hőmérsékleten, nedves környezetben, majd szabad fokhagymával érlelik. Édes és olvadó a szájban, a fekete fokhagyma...
Portfólió (1)
Franciaország, Varennes-Jarcy
...Egy sötét csokoládékrém fekete fokhagymával, amely egy nagyon csokoládés ízt ad. A fekete fokhagyma különleges ízét és kerek ízét a szájban érezhetjük, míg umami íze kiemeli a csokoládé ízét. Ideális palacsintán vagy kenyérszeletre. A mi fekete fokhagymánk BIO IGP fehér fokhagymából készül, amely a Drôme-ból származik. Minden felhasznált összetevő biogazdálkodásból származik. Több, az Ön igényeihez igazodó formát kínálunk: - 230g-os üvegben kapható Chocol'ail noir - 125g-os üvegben kapható Chocol'ail noir Szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védve tárolandó.
Portfólió (5)
Franciaország, Paris
... folyamat megsokszorozza a klasszikus fokhagyma jótékony hatásait, és enyhén édes íze, amely a karamelltól a likőr ízéig terjed, a szárítási időtől függően változik, és az umami, az öt alapíz egyikének számít. A fekete fokhagyma különösen sokoldalú, és számos receptben felhasználható, az előételtől a desszertig. Nagyon kedvelt a gasztronómák és a Michelin-csillagos séfek körében. Ean13:3701511709891 Referencia: FeketeFokhagymaBioAOPVoghieraKrém1...
Portfólió (133)
Görögország, Piraeus
... édesebb ízt nyer, míg a legfontosabb jellemzője, hogy nem rendelkezik a fehér fokhagyma szagával és sokszor kellemetlen, erős aromájával, amelyet a gasztronómák "Umami" íznek tartanak. Táplálékkiegészítőként (szuperélelmiszer) vagy magas gasztronómiájú ételekben használják. A Fekete Fokhagyma, a fermentálási folyamatnak köszönhetően, jelentős mennyiségű antioxidáns elemet tartalmaz, így lehetőséget biztosít a szervezet számára, hogy ellenálljon a káros szabad gyökök támadásainak.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play