Franciaország, Talant
... töltelékekhez, cukrászati termékekhez, utazós süteményekhez, fagylaltokhoz és pudingokhoz, többek között péksüteményekhez. Szakács tippek: A Bio Karamell Természetes Aroma koncentrált, cseppentsen néhány cseppet a kívánt adagolás szerint, és keverje össze a puha spatuláink segítségével az elkészített ételekben. Hidegen vagy szobahőmérsékleten is hozzáadható. Ha az elkészítendő étel főzni fog, növelje az adagolást a főzés időtartama és intenzitása szerint. Ezért érdemes egy könnyű adagolással kezdeni. Referencia: ARB015 Raktáron: 35 termék Méretek: 58 ml...
Portfólió (192)
Franciaország, Feurs
...A élelmiszeriparban széles körben használt színező karamellák vízben oldódó adalékanyagok, amelyeket a cukrok hőmérsékletének kontrollált hatásával állítanak elő, kémiai karamellizáló vegyületek jelenlétében vagy anélkül... A színező karamell por, folyékony formában és széles színskálán érhető el. Lehetséges felhasználások: AROMÁS KIVONATOK ÉS KÁVÉKIVONATOK PÁLINKÁK, BORALAPÚ APERITÍVEK ÉS SÖRÖK ÜDÍTŐITALOK HÚSKÉSZÍTMÉNYEK ÉS KÜLÖNLEGES KENYEREK ECETEK ÉS SZÓSZOK KUTYÁKNAK KÉSZÜLT ÉTEL...
Portfólió (6)
Franciaország, Luneville
... oldódó alkalmazásokra, ipari vagy forgalmazói felhasználásra. Tudjuk, hogyan válasszuk ki a legjobb aromás alapanyagokat, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit. Minden termékünket különböző csomagolási formátumokban kínáljuk a nagy/közepes/kis sorozatú megrendelésekhez: ömlesztve, 30 ml-es üvegekben, 250 ml-es vagy 500 ml-es kannákban. Katalógusunkban ízeket, természetes kivonatokat vagy illóolajokat talál: keserű mandula, pisztácia, vanília, karamell, eper, ánizs, bergamott, kávé, citrom, narancsvirág, mogyorós praliné, gyömbér, menta, narancs, paprika, rózsa, ibolya, málna, ...
Portfólió (25)