... töltelékekhez, cukrászati termékekhez, utazós süteményekhez, fagylaltokhoz és pudingokhoz, többek között péksüteményekhez.
Szakács tippek: A Bio Karamell Természetes Aroma koncentrált, cseppentsen néhány cseppet a kívánt adagolás szerint, és keverje össze a puha spatuláink segítségével az elkészített ételekben. Hidegen vagy szobahőmérsékleten is hozzáadható. Ha az elkészítendő étel főzni fog, növelje az adagolást a főzés időtartama és intenzitása szerint.
Ezért érdemes egy könnyű adagolással kezdeni.
Referencia: ARB015
Raktáron: 35 termék
Méretek: 58 ml...
...A élelmiszeriparban széles körben használt színező karamellák vízbenoldódó adalékanyagok, amelyeket a cukrok hőmérsékletének kontrollált hatásával állítanak elő, kémiai karamellizáló vegyületek jelenlétében vagy anélkül...
A színező karamell por, folyékony formában és széles színskálán érhető el.
Lehetséges felhasználások:
AROMÁS KIVONATOK ÉS KÁVÉKIVONATOK
PÁLINKÁK, BORALAPÚ APERITÍVEK ÉS SÖRÖK
ÜDÍTŐITALOK
HÚSKÉSZÍTMÉNYEK ÉS KÜLÖNLEGES KENYEREK
ECETEK ÉS SZÓSZOK
KUTYÁKNAK KÉSZÜLT ÉTEL...