Olaszország, Villanterio
...Az utóbbi években a húsliszt előállítási ágazat folyamatos növekedést mutatott, a minőségi standardok javulását és egy olyan kínálat megvalósítását, amely ma már széles választékot tartalmaz a magas minőségű mono-protein húslisztből, többek között: nyúl; vaddisznó; szarvas; bárány. Az aktuális igényekhez alkalmazkodva, a vásárlói visszajelzések figyelembevételével és innovatív gyártási...
Portfólió (4)
Portugália, Santarém
...A vegyes grillezett hús, vagy vegyes grill, egy ízletes húsválogatás, amely megtestesíti a portugál barbecue lényegét. A Monte Safira vegyes grillezett húsa a legfinomabb hazai húsok válogatását kínálja, beleértve a sertést, marhahúst és kolbászokat, mindezt tökéletesen megsütve. Az eredmény egy ínycsiklandó ízek és textúrák kombinációja, amely biztosan kielégíti bármely húsimádó vágyait. Ez a...
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
A MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) székhelye Guijuelóban (Salamanca) található, és szinte kizárólag az ibériai sertés iparosításával foglalkozik. Célja egy olyan vágóhíd építése volt, amely rendelkezik bontási és zsírfeldolgozási részleggel, hogy biztosítsa a sertések levágását és feldolgozását, amelyeket az iparai igényelnek, valamint a szalonna zsírrá alakítását egy olvasztási folyamat révén, a...
Portfólió (8)
Lengyelország, Bydgoszcz
Magas minőségű lazac, tőkehal, hekk és feketefejű hal termékek forgalmazói vagyunk. Fagyasztott kockákat, adagokat, blokkokat és halburgereket készítünk ezekből a halakból, mind darabokban, mind filézve. Ezen kívül halmérleget és halolajat is gyártunk, főként tanúsított lazacból: GG, ASC, MSC. Üzemünk kínálatában vadon élő állatokból készült termékek is szerepelnek, mint például szarvas, őz és vad...
Portfólió (7)
Franciaország, Lyon
Három gasztronómia iránt szenvedélyes és a természetet szerető barát, Thomas, Thibault és Andréa létrehozta a JOKO-t. Ambíciójuk, hogy értékesítsék a francia vadon élő vadak és a Bigorre AOP fekete sertés húsát rövid ellátási láncok révén. Természetes, kiváló minőségű termékeket kínálnak autentikus és innovatív recepteken keresztül, miközben harcolnak a vadászathoz kapcsolódó élelmiszer-pazarlás e...
Portfólió (40)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Spanyolország, El Gordo
A Cárnicas Dibe-n szarvas, vaddisznó, őz, dámszarvas és muflon csatornákat vásárolunk az Ibériai-félsziget egész területén. Vásárolunk vadászatból származó állatokat, selejtezéseket, szelektív vadászatot, lesvadászatokat és várakozásokat. Olyan felszerelt létesítményekkel rendelkezünk, amelyek garantálják a nyomon követhetőséget, a jobb minőséget és a biztonsági folyamatokat termékeinkben...
Franciaország, Saint-Jean-Le-Vieux
... pástétom, baszk pástétom Espelette borssal, vidéki pástétom, rillettek, hűre, baszk véreshurka, konfitált kolbászok és Ibaïona konfitált sertés) és vadból (nyúlpástétom, vaddisznó pástétom és galambpörkölt). Végül a Mayté húsüzem kötelező baszk receptjeit is elkészíti, mint az axoa, a piperade és a baszk pacal, valamint olyan ételeket, mint a cassoulet vagy a burgundi marhahús.
Franciaország, Paris
...kenguru, bivaly, antilop, zebra, krokodil...). Prémium marhahús: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Új-Zélandi, skót bárány... - Vadhúsok: vaddisznó (Ausztrália, USA), dámszarvas (Új-Zéland, Európa), őz (Európa)... Válogatott, kiváló minőségű húsok. Friss és fagyasztott, PAD vagy porciózott. A GOURMET FOOD FRANCE egzotikus húsok exportálását kínálja Európában. Folyamatos húsraktárunk van, további információkért: Kapcsolat: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
Lengyelország, Jutrosin
A kizárólag lengyel erdőkből és mezőkről származó vadállományt saját gyűjtőhálózatunkon keresztül szerezzük be. Ez biztosítja a legmagasabb minőségű nyersanyagot. Folyamatos, a vadászati naptárnak megfelelő hozzáféréssel rendelkezünk a vadállatok húsához: nemes szarvas, őz, muflon, dámszarvas vagy vaddisznó. A Gobarto Dziczyzna több mint 15 éves működése alatt a piac egyik vezetőjévé vált. Az...
Franciaország, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: baromfi- és vadkereskedő Rungisban. Vad: szarvas, őz, vaddisznó és dámszarvas. Kisvad: réce, mezei nyúl, fácán. Specialitások: szószos baromfi, grillezett baromfi, tanyasi baromfik és Label Rouge vágások, tanyasi csirkék Franciaország minden tájáról, pulykák, kacsamell, kiskacsák, galambok, sült (sült grillezve és sült főzve). Az EUROVOLAILLES-nál a malac és annak vágása is...
Portfólió (24)
Belgium, Ciney
A Condroz Gibier a vadon élő vadak feldolgozására, vágására és csomagolására specializálódott. Különféle helyi vadakat kínál a Vallón régióból, mint például dámbika, vaddisznó, őz, gidák... A Condroz Gibier elsősorban a Belga Vadon Élő Vadak Eredetileg Tanúsított Első Európai Címkéjének létrehozója és nagykövete. Egy teljes évnyi tanulmány és kutatás szoros együttműködésben a Gembloux-i Egyetem Karjaival és a Promag tanúsító szolgálattal volt szükséges ennek az új minőségi szabványnak a kidolgozásához.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
A bolt orosz, ukrán, belorusz, kazah, lett, grúz és örmény élelmiszerek és alkoholok kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban megtalálható: - vörös kaviár - fekete kaviár - sertésszalonna - szarvas kolbász - vaddisznó kolbász - sertés, marha, szarvas, jávorszarvas, vaddisznó, szarvas hús - szibériai pelmenyi - orosz és ukrán limonádék - napraforgó halva - szárított hal - enyhén...
Olaszország, Pianfei
Salami Crudi különlegesség: trüffel, Barolo, dió - Szarvas- és vaddisznó szalámi, Salsiccia, sonkák, Zamponi, friss hús a CON.SA.TI-től.
Németország, Windischeschenbach
Vadászati feldolgozó vállalkozás, nyersanyagok feldolgozása, őz, szarvas és vaddisznó. Juhtenyésztés. Friss gombák forgalmazása.
Portfólió (3)
Olaszország, San Gimignano
Toszkán felvágottak, toszkán D.O.P. sonka. Grillezett specialitások. Vaddisznó termékek - Biológiai felvágottak.
Szlovénia, Tolmin
A családi hentesüzlet 1995 óta készít minőségi szárazáru termékeket hagyományos receptek alapján, hagyományos módon, levegőn szárítva. A vállalat Szlovéniában található, a Soča folyó érintetlen völgyében, ahol a húst is szárítjuk. Készítünk száraz kolbászokat és szalámikat sertéshúsból, vaddisznó szalámikat és medve szalámikat. Fő termékeink a szárazáru termékek, mint például a száraz szalámik...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play