Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Auros
... (IGP Périgord combok) 750g Kacsa zsír 330g Csirke májkrém monbazillac-kal 200g Hétvégi pástétom kacsamájból (20%) 175g Tiszta kacsa rillette (100%) 180g Kacsa zsírszalonna 180g Baszk pástétom Espelette borssal 180g Vidék pástétom floc de Gascogne-nal 180g Kacsa terrine narancssal 180g Nyúl terrine kakukkfűvel 180g Vidék terrine gesztenyével 180g Fácán terrine vargányával 180g...
Portfólió (31)