Franciaország, Biguglia
...Prunós kakaós karamell Recept 12 karamellhez ● 120 g 35%-os tejszín ● 1 üveg U Zuccaru prunós kakaós cukor O Mà! Keverjük össze a 120 g prunós kakaós cukrot O Mà! a tejszínnel. Melegítsük a keveréket egy lábasban. Amint a karamell szép borostyánszínűvé válik, vegyük le a tűzről, és kis halmokat formáljunk sütőpapírra. Hagyjuk kihűlni. Formázzunk puha karamellgolyókat az ujjainkkal. Forgassuk meg a prunós kakaós cukorban O Mà! Fogyasszuk el ízletesen, az ujjainkkal!
Portfólió (68)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play