Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
... készítsen: - Tészta és Rizottók: Ideális az első ételek gazdagítására jellegzetes aromájával. - Kiváló Húsok: Tökéletes kísérője nemes vágásoknak, mint a bélszín vagy a marhahús tatár. - Gourmet Előételek: Finom ízt ad a bruschettákhoz, tojásokhoz és carpaccio-hoz. - Luxus Fűszerek: Tökéletes a trüffeles vajak, olajok és krémek elkészítéséhez. Lépjen Kapcsolatba Velünk Személyre Szabott Rendeléséért...
Portfólió (34)
Franciaország, Saint Laurent du var
...A mi fánkunk kiváló kísérője az ételeknek, tapasoknak vagy aperitifeknek. A csicseriborsó fánkunk hosszú eltarthatóságú, és a panisse készítése is egyszerű. A csicseriborsó fánkunk bio minősítéssel is rendelkezik, és háromszor annyi fehérjét tartalmaz, mint a klasszikus burgonya- vagy édesburgonya fánk.
Portfólió (6)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Fagyasztott IQF adagolt sós és édes szószok, vajak és fűszerek • 5-től 25 g-ig ALKALMAZÁSOK • Fagyasztott készételek (hal, hús, zöldségek, serpenyős ételek) • Húsok, tészták, halak, zöldségek kísérője • Feltét hús- és halételeken TERMÉKELŐNYÖK • Állandó súly • Könnyű adagolás, költségkontroll • Kész használatra • Könnyített tárolás és készletkezelés • Szép, változó méretű darabok megőrzése (zöldségek, húsok) • Színek és textúrák kontrollja és állandósága CSOMAGOLÁS • 10 kg-os kartonok • 10-15 kg-os zsákok TÁROLÁS • 12-24 hónap -18°C-on.
Portfólió (9)
Franciaország, Gennevilliers
... testet. A hibiszkuszvirág számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mélyrehatóan hatnak a bőrre, az emésztésre és a bélmozgásra. A szegfűszeg mélyen méregtelenít, míg a fahéj erősíti az immunrendszert. Édesen vagy sósan, ez a zselé tökéletes kísérője minden étkezésnek. Reggelire vagy desszertként tálalva csodálatosan illik a palacsintákhoz, joghurtokhoz és más kenyerekhez. Ételek díszítésére használva, a fűszeres piros gyümölcs íze tökéletesen harmonizál a húsokkal. Tartalom: 260 ml...
Portfólió (27)
Franciaország, Ham
...Salátakeverékünk kifejezetten azért készült, hogy különleges és ízletes ízt adjon a vegyes salátáknak és a nyers zöldségeknek. A medvehagyma, finom fokhagymás ízével, tökéletes kísérője a nyers zöldségeknek. Az estragon, amely egyszerre borsos és ánizsos ízű, frissességet ad a salátáknak és a nyers zöldségeknek. A zsálya pedig megkönnyíti a nyers ételek emésztését, miközben finom ízt ad az...
Portfólió (127)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play