Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... eredménye. A nagy arányú külső zsír magas oleinsavtartalmat biztosít, ami lágy és könnyed ízt kölcsönöz neki, a szájban "elolvad". Ez a sonka gyorsan eljuttatja az intenzív ízét és kellemes aromáit a szájpadlásra. Az organoleptikus gazdagsága a 100% ibériai genetika, a 36 hónapnál hosszabb érlelés és a makk alapú természetes táplálkozás eredménye.
Portfólió (8)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Spanyolország, Alicante
...Iberiai Bellota Sonka "JMH Ibericos" 36 hónapig érlelt ibériai sonka és a legmagasabb minőségű érlelt ibériai húsok, amely lehetőséget biztosít weboldalunk felhasználói számára, hogy a legjobb húsokat a legjobb áron vásárolják meg. Más néven "pata negra", ez a sonka szabadon tartott sertésektől származik, amelyek tölgyerdőkben (úgynevezett dehesákban) élnek, és csak makkot fogyasztanak az utolsó...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play