... hosszú főzésekor. A koncentrátum közvetlenül hozzáadható az elkészítéshez főzés közben, ízlés szerint vízzel hígítva. Használható a paradicsomszósz testességének növelésére, vagy hasonló termékek, például besamel és ketchup helyettesítésére.
A koncentrátum nem káros az egészségre, sőt, magas likopin tartalmának köszönhetően antioxidáns tulajdonságokkal bír. Ez egy természetes anyag, a karotinoidok egyike, és sok élelmiszerben megtalálható. Valójában a paradicsom a legnagyobb likopinforrás, és a főzés fokozza jótékony hatásait.
...Paradicsomos arckrém és nyakkrém - könnyű formula fiatal, friss és tiszta bőrért!
fehérítő hatás, egységesíti a bőrtónust, táplál
simítja a mély ráncokat és kiemeli az arckontúrt
ragyogást ad a bőrnek
természetes antioxidáns
Minden bőrtípushoz alkalmas
napvédő faktor
gyorsan beszívódik alkalmazáskor
A paradicsom kivonatban található természetes likopin gyengéden tisztítja a pigmentációt, növeli a...
...A Paradicsompüré egy sűrű püré, amely érett paradicsomból készül. A gyártási folyamat során a paradicsomot néhány órán át főzik, hogy csökkentsék a víztartalmát, majd kinyomják a magokat és a héjat, végül újra főzik a folyadékot, hogy sűrű, gazdag koncentrátumot kapjanak.
A végtermék friss és gazdag paradicsom ízű, valamint mélyvörös színű. Sima és sűrű állagú. Mentes a nem kívánt adalékanyagoktól, és jó forrása a likopinnak, amely egy antioxidáns, ami a főtt paradicsomban található. Nem tartalmaz mesterséges cukrot.
...A szárított paradicsom gazdag A, C és K vitaminokban, valamint niacinban. Antioxidáns szerepe van a rák ellen. A B1 és B2 vitaminokkal, valamint a szárított paradicsomban található káliummal, kalciummal és vassal gyógyító forrás. Megakadályozza a vashiányos vérszegénységet.
...Egy tonik, gazdag antioxidánsokban
ZÖLD TEA Egy antioxidáns, amely ellensúlyozza az oxidatív stresszt
PARADICSOM Gazdag karotinoidokban, likopinban, antioxidáns hatással
tulajdonságok
SÁRGARÉPA Gazdag A-vitaminban (béta-karotin), ásványi anyagokban és cukrokban. Támogatja a fiatal
immunrendszer védekezőképességét és védi a nyálkahártyákat
KELBIMBÓ (karfiol) fizikai energiát ad. Gazdag B, C, A, K...
...Frissen szedett paradicsom 1 kg a piacról, garantálva a minőséget és a gazdag ízt. Használat előtt öblítse le.
Lédús, ízletes és tele A- és C-vitaminnal, a paradicsom talán a legegészségesebb gyümölcs. Igen, gyümölcs – pontosabban bogyó. Fontos forrása a likopinnak (egy erőteljes antioxidáns), valamint a káliumnak, vasnak és kalciumnak.
...A zöld levelű gyümölcs általában piros. A növekedési szakaszban a gyümölcs először zölddé válik, majd sárgává, végül pedig pirossá.
Ez a gyümölcs több száz fajtával rendelkezik; piros, lila, barna, sárga és zöld. A paradicsom gyümölcsének átlagos magassága 10-15 cm. A szőrös levelű növény, a paradicsom, 1-2 cm-es gyümölcsöket hozó virágokat ad.
A növény hossza akár 150 centiméterig is elérheti. A paradicsom gyümölcséről ismert, hogy vitaminraktár. Különösen gazdag A-vitaminban. A paradicsom piros színét egy likopin nevű anyag adja. A likopin az egyik leghatékonyabb antioxidáns.
... és antioxidáns hatásúak. A paradicsom por egészségügyi előnyei kiváló élettani funkciókkal és rákellenes hatásokkal rendelkeznek, és a 21. század "új kedvencének" számít az egészségügyi termékek között. Széles körben alkalmazzák az orvostudomány és egészségügy, élelmiszer-adalékanyagok, kozmetikumok és élelmiszerek területén.
Specifikáció: 5:1 10:1 20:1
MOQ: 1KG...
...Az Oxxy+ egy innovatív táplálékkiegészítő, amely a mediterrán étrend alapján készült, és napi szedésével teljesíthetők az 5 adag gyümölcs és zöldség ajánlások.
Tárolás:
11 gyümölcs koncentrátum: (50-60%) vörös és fehér szőlő, áfonya, grapefruit, papaya, ananász, eper, alma, sárgabarack, cseresznye, narancs, fekete ribizli.
11 zöldség koncentrátum: (30-40%) zöld tea, sárgarépa, paradicsom, brokkoli, fehér káposzta, hagyma, fokhagyma, búzacsíra, spárga, olajbogyó, uborka.
Magas antioxidáns aktivitás (ORAC) >5 000 ммоль TE/g...
... rendelkezik, nitrogén gáz alatt tárolva és fénytől, valamint oxigéntől távol palackozva készül. A minőségellenőrzési tevékenységeket az ISO 9001 Minőségirányítási Rendszernek megfelelően tervezik és fejlesztik a betakarítástól a fogyasztóhoz való eljutásig.
Az OliveOilsLand® márkájú olajunkat, amely Törökország vezető tanúsított legjobb bio olívaolaj beszállító cége.
Amikor megszagolja, frissen vágott füvet, zöld mandulát, mandulát, zöld almát, a paradicsom zöld szárát, zöld banánhéjat, articsókát és borsót érez; olyan illata van, mint egy parfüm.
... cukortartalommal rendelkeznek. A datterino paradicsom, amely híres puha héjáról, ropogósságáról, állagáról és mindig magas brix fokáról, kiváló organoleptikus tulajdonságait megőrzi, akár fürtben, akár egyesével szüretelik.
Nyersen vagy főzve, a datterino paradicsom minden konyhai felhasználásra alkalmas: nagyon finom salátában vagy gyors snack/előételként, kiváló szószok vagy mártások készítésére egy különleges tészta számára.
Csomagolás: 250, 300, 350 g...
...A szép és gyors barnulásért, valamint a napfénynek ellenállóbb bőrért készítse elő bőrét a SUNISSIME barnító kapszulákkal. Ezek a kapszulák egész évben használhatók a természetes és egészséges bőrszín elérésére.
Antioxidáns koncentrátum: E-vitamin és szelén védik a bőrt az oxidatív stresszel szemben.
Karotenoid koncentrátum: sárgarépaolaj, vörös algákból származó béta-karotin, paradicsom...
... hajszálerek helyreállítására, a savas pH fenntartására és a Yang energikus túlzások kiegyensúlyozására.
NYUGTATJA A TÚLÉRZÉKENYSÉGET ÉS VÉDI
Aloe és Körömvirág a feszültségek és irritációk csökkentésére, amelyek a érzékeny bőrt okozzák. Az Allantoin regeneráló és antioxidáns hatása erősíti a bőr védelmét.
FÉNYESÍT, HIDRATÁL ÉS MEGŐRZI A BŐR FIATALSÁGÁT
Halidrys Siliquosa (barna alga) az olíva kivonatok polifenoljaival társítva megőrzi a bőr fiatalságát, színét és egyenletes ragyogását. A hidratálás és táplálás a Mandula olaj és a Shea vaj szinergiájával garantált.
...A paradicsomok tápanyagokban gazdagok, és erős A- és C-vitamin forrást jelentenek, amelyek segítenek megerősíteni az immunrendszert, valamint jótékony hatással vannak a kollagén szintézisre és a bőr egészségére. Jelentősen több likopint tartalmaz szárított por formájában, mint a friss paradicsom, és mivel erős antioxidáns, segíthet megvédeni a szívbetegségektől és különböző rákfajtáktól...
...Teljesen új táplálékkiegészítő növényi kivonatok alapján, amely segít ezen összetevők beépítésében a napi étrendbe.
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ami a bőr normális működéséhez szükséges. Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
A niacin hozzájárul a normál bőr fenntartásához. A paradicsom és a Polygonum antioxidáns hatású. A Polipodio hasznos a bőr trofizmusához és funkciójához.
Egy bőr: foltok nélkül, világos, egységes, ragyogó, fiatal, regenerált, tökéletes.
... tónusokkal.
A Coratina olívaolajat az ízek és aromák miatt érdemes élvezni és értékelni, amelyek egyediek és megkülönböztethetők. Sok étel jól illik ehhez a fontos és határozott ízű olajhoz.
A konyhában ajánlott zöldségek és grillezett húsok, vargányák, valamint vegyes hüvelyes levesek, salátához való paradicsom és különösen a szezonális sajtok ízesítésére.
A Coratina olaj a legmagasabb oleinsavtartalommal büszkélkedhet, amely ellensúlyozza a rossz koleszterint.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.