Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit. A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
Portfólió (57)
Olaszország, Trepuzzi
A Maestro Distillatore Pedro Ferreira mestersége a mi kézműves lepárlónk szívverése. Több mint tíz éves tapasztalattal és számtalan külföldi utazás során szerzett tudással Pedro kiváló minőségű párlatokat készít. Minden recept egy műalkotás, amely érzelmek, hagyományok, ízek és egy csipetnyi alkímia eredménye. Kézműves termelésünk széles spektrumot ölel fel az intenzív amaro-tól a finom likőrökig,...
Portfólió (89)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
1832-ben alapították a CASTAREDE házat, amely Franciaország legrégebbi Armagnac háza. Tudásuk generációkon át öröklődik. Florence Castarède, a 6. generációs képviselő 2016-ban megszerezte az EPV (Élő Örökség Vállalkozása) címkét, amely a ritka, neves vagy ősi kézműves tudással rendelkező vállalatokat jutalmazza. A Castarède Ház Armagnacjait a Bas Armagnac szívében található Château de Maniban bir...
Portfólió (51)
Franciaország, Ascain
...Ez a könnyű aperitif vagy digestif sagarno pálinkából, almalevélt koncentrátumból és zöldalma aromából készült. A LEGFONTOSABB PONTOK Jellemzők Sagarno pálinka és zöldalma szirup keveréke. 18% alkoholtartalom. Alacsony cukortartalmú likőr. Csomagolás 50 cl-es üveg, viaszolt dugó A pincemester véleménye Fogyassza jól lehűtve... A pálinka határozott íze zöldalma savanykás érzésével folytatódik...
Portfólió (8)
Franciaország, St Vincent Rive D'olt
A DOMAINE LE BOUT DU LIEU 17 hektár szőlőből áll, amely a Lot kanyarulatai körül helyezkedik el. A szőlőültetvény legendás szőlőfajtája, a Malbec tökéletesen alkalmazkodik a birtokot alkotó talajokhoz, nevezetesen a régi alluviumokhoz, kavicsokhoz és vörös agyagokhoz. Így a birtok széles választékát kínálja rozé, vörös borok és ratafia formájában.
Portfólió (5)
Franciaország, Le Bignon Mirabeau
...A Japán szívében több mint háromszáz éve született tudásból származó Umeyoshi a shochu/saké erejét ötvözi az umé, a japán sárgabarack édességével. Cseresznye- és mandulaaromáival, valamint érzéki, édes kerekességével az Umeyoshi ideális aperitif. Jégkockákkal, szénsavas vízzel vagy keverve fogyasztva az Umeyoshi ünnepélyes és barátságos, hűen a japán hagyományhoz. Kóstolás: frissen, jéggel...
Portfólió (1)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play