Franciaország, Ducy-Sainte-Marguerite
1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit. A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
Portfólió (57)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
1832-ben alapították a CASTAREDE házat, amely Franciaország legrégebbi Armagnac háza. Tudásuk generációkon át öröklődik. Florence Castarède, a 6. generációs képviselő 2016-ban megszerezte az EPV (Élő Örökség Vállalkozása) címkét, amely a ritka, neves vagy ősi kézműves tudással rendelkező vállalatokat jutalmazza. A Castarède Ház Armagnacjait a Bas Armagnac szívében található Château de Maniban bir...
Portfólió (51)
Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Franciaország, Ascain
...Ez a könnyű aperitif vagy digestif sagarno pálinkából, almalevélt koncentrátumból és zöldalma aromából készült. A LEGFONTOSABB PONTOK Jellemzők Sagarno pálinka és zöldalma szirup keveréke. 18% alkoholtartalom. Alacsony cukortartalmú likőr. Csomagolás 50 cl-es üveg, viaszolt dugó A pincemester véleménye Fogyassza jól lehűtve... A pálinka határozott íze zöldalma savanykás érzésével folytatódik...
Portfólió (8)
Franciaország, Le Bignon Mirabeau
...A Japán szívében több mint háromszáz éve született tudásból származó Umeyoshi a shochu/saké erejét ötvözi az umé, a japán sárgabarack édességével. Cseresznye- és mandulaaromáival, valamint érzéki, édes kerekességével az Umeyoshi ideális aperitif. Jégkockákkal, szénsavas vízzel vagy keverve fogyasztva az Umeyoshi ünnepélyes és barátságos, hűen a japán hagyományhoz. Kóstolás: frissen, jéggel...
Portfólió (1)
Franciaország, St Vincent Rive D'olt
A DOMAINE LE BOUT DU LIEU 17 hektár szőlőből áll, amely a Lot kanyarulatai körül helyezkedik el. A szőlőültetvény legendás szőlőfajtája, a Malbec tökéletesen alkalmazkodik a birtokot alkotó talajokhoz, nevezetesen a régi alluviumokhoz, kavicsokhoz és vörös agyagokhoz. Így a birtok széles választékát kínálja rozé, vörös borok és ratafia formájában.
Portfólió (5)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play