1835-ben alapították a Domaine de la Flaguerie-t, egy családi vállalkozást, amely az almaborhoz szükséges alma termesztésére és feldolgozására specializálódott. A természet iránti szeretetből a domaine 1998-ban átvette az Ökológiai Gazdálkodás értékeit.
A Domaine almalé, IGP Normandie almabor és körtebor, Pommeau de Normandie AOC, AOC calvados, párlatok és egyéb kiváló minőségű biológiai aperiti...
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek.
A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
1832-ben alapították a CASTAREDE házat, amely Franciaország legrégebbi Armagnac háza. Tudásuk generációkon át öröklődik. Florence Castarède, a 6. generációs képviselő 2016-ban megszerezte az EPV (Élő Örökség Vállalkozása) címkét, amely a ritka, neves vagy ősi kézműves tudással rendelkező vállalatokat jutalmazza.
A Castarède Ház Armagnacjait a Bas Armagnac szívében található Château de Maniban bir...
...Ez a könnyű aperitif vagy digestif sagarno pálinkából, almalevélt koncentrátumból és zöldalma aromából készült.
A LEGFONTOSABB PONTOK
Jellemzők
Sagarno pálinka és zöldalma szirup keveréke. 18% alkoholtartalom. Alacsony cukortartalmú likőr.
Csomagolás
50 cl-es üveg, viaszolt dugó
A pincemester véleménye
Fogyassza jól lehűtve... A pálinka határozott íze zöldalma savanykás érzésével folytatódik...
A DOMAINE LE BOUT DU LIEU 17 hektár szőlőből áll, amely a Lot kanyarulatai körül helyezkedik el. A szőlőültetvény legendás szőlőfajtája, a Malbec tökéletesen alkalmazkodik a birtokot alkotó talajokhoz, nevezetesen a régi alluviumokhoz, kavicsokhoz és vörös agyagokhoz. Így a birtok széles választékát kínálja rozé, vörös borok és ratafia formájában.
...A Japán szívében több mint háromszáz éve született tudásból származó Umeyoshi a shochu/saké erejét ötvözi az umé, a japán sárgabarack édességével. Cseresznye- és mandulaaromáival, valamint érzéki, édes kerekességével az Umeyoshi ideális aperitif. Jégkockákkal, szénsavas vízzel vagy keverve fogyasztva az Umeyoshi ünnepélyes és barátságos, hűen a japán hagyományhoz.
Kóstolás: frissen, jéggel...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.