...-ra
1885 óta az örök ifjúság titkai! Az Ardèche-i gesztenyemassza egy recept, amelyet Clément Faugier készített 1885-ben Privasban. Ez a recept azóta változatlan, kizárólag természetes összetevőket használ. Összetevők: gesztenye, cukor, glazúrozott gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma
45g gyümölcsből készült 100g-ra, összes cukortartalom 60g 100g-ra
Kód: 510
Nettó tömeg (g): 400
Bruttó tömeg (g): 500
Nettó ár: 2.63
Bruttó ár: 2.77...
1980 óta a Confit de Provence cég a francia lekvárok piacán a legjobb minőségű alapanyagok, egyedi szakértelem és gondos szolgáltatás kínálatával vált ismertté.
Ma évente több mint 1500 tonna bio, csökkentett cukortartalmú és hagyományos lekvárt gyárt a cég számos regionális, nemzeti és nemzetközi márka számára, amelyek a nagykereskedelemben vagy specializált csatornákban találhatók.
A gondosan ...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.