Franciaország, Privas
...-ra 1885 óta az örök ifjúság titkai! Az Ardèche-i gesztenyemassza egy recept, amelyet Clément Faugier készített 1885-ben Privasban. Ez a recept azóta változatlan, kizárólag természetes összetevőket használ. Összetevők: gesztenye, cukor, glazúrozott gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma 45g gyümölcsből készült 100g-ra, összes cukortartalom 60g 100g-ra Kód: 510 Nettó tömeg (g): 400 Bruttó tömeg (g): 500 Nettó ár: 2.63 Bruttó ár: 2.77...
Portfólió (41)
Franciaország, Puyricard
1980 óta a Confit de Provence cég a francia lekvárok piacán a legjobb minőségű alapanyagok, egyedi szakértelem és gondos szolgáltatás kínálatával vált ismertté. Ma évente több mint 1500 tonna bio, csökkentett cukortartalmú és hagyományos lekvárt gyárt a cég számos regionális, nemzeti és nemzetközi márka számára, amelyek a nagykereskedelemben vagy specializált csatornákban találhatók. A gondosan ...
Portfólió (48)
Franciaország, Vernosc-Les-Annonay
...Gesztenyekrém Doboz 1/2 1 kg - Gesztenyekrém Doboz 1/2 500g - Gesztenyekrém Tubus 80g - Bio gesztenyekrém Doboz 1/2 500g - Ardèche gesztenyekrém 250g...
Portfólió (16)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play