...BAYONNESONKA IGP 9 és 12 hónap
Bayonnesonka IGP 9 és 12 hónap érlelés. Sonkjaink gyakran díjazottak Párizsban. Ezért valódi ízbeli különbséget tapasztalhat a piacon hagyományosan elérhető Bayonne IGP sonkákhoz képest. Darab súlya 5-6 kg. A Bayonne sonkákat hagyományosan Salies de Béarn sójával sózzák, hogy elnyerjék az IGP minősítést. Ez a só a Pireneusok földalatti sója, nem tengeri só, és...
...Demi Bayonnesonka, tiszta sertés a Dél-Nyugat IGP-ből, amelyet 12 hónapos érlelésének köszönhetően puha és finom húsa jellemez. Ez a sonka IGP (Védett Földrajzi Jelzés) minősítéssel rendelkezik. Ősi mesterségbeli tudás szerint érlelik. Húsa puha és szaftos, kevésbé sós, mint a legtöbb száraz sonka.
... kenyér növényi összetevők vagy puha kolbászok, mint a pulyka vagy a sonka kísérőjeként, amelyek fokozzák azok tulajdonságait.
REF:P471A
EAN-13:8436017107081
EAN-14:18436017107088
FŐTT SÚLY (G):345 g
SÜLT SÚLY:290 g
HOSSZ (CM):37 cm
SZÉLESSÉG (CM):8 cm
OLVASZTÁS:20 perc | SZOBATEMPERATÚRA
SÜTÉS:20 perc | 180ºC
MÉRETEK:600x398x263
EGYSÉGEK:28 Egység/Karton | 28 Karton/Pallet
ENERGIAÉRTÉK (KCAL/KJ):1220 / 292
FEHÉRJE (G):8,41
SZÉNHIDRÁT (G):54,66
CUKOR (G):1,36
Zsír (G):3,75
ÉLELMISZERROST (G):2,84
Só (G):1,36...
Az Adour Húsüzem fő tevékenysége a Bayonne-i sonka és a kivételes Fekete Sertés sonka feldolgozása és érlelése. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzésével és a baszk és bigourdani ősi módszerek ihletésével az Adour Húsüzem garantálja termékeinek magas minőségét és presztízsét. Helyi tenyésztőkkel és egy engedélyezett vágóhíddal együttműködve az Adour Húsüzem előnyben részesíti a Bio Bayonne-i sonkát, amely egy természetes termék, és gyártása tiszteletben tartja környezetünket.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.