Belgium, Lokeren
...Az élelmiszeripar szinte az összes marhahús belsőséget feldolgozza. A vékonybél (vagy marha futó) főként saveloys (cervelas), fekete pudingok és szárított kolbászok készítésére szolgál. Egy másik széles körben használt bél a marha végbél, amelyet sonkakolbász (spam), borjúkolbász, fekete puding és szárított kolbász előállítására használnak.
Azonos termékek
Marhahús
Marhahús
Egyéb termékek
Juhok
Juhok
Portfólió (6)
Belgium, Bruxelles
Mi egy élelmiszeripari termékek, fagyasztott áruk és FMCG (pelenkák, ragasztószalag,...) exportáló kereskedelmi vállalat vagyunk. Jelen vagyunk Európában és Afrikában. Az évek során jelentősen bővítettük termékkínálatunkat és kiterjesztettük elosztóhálózatunkat, hogy ügyfeleink örömére szolgálhassunk. Az egész Szaharától délre eső Afrikában exportálunk, mezőgazdasági/gyári ellenőrzéssel (EU, Ameri...
Portfólió (26)
A Food Ingredients Technologies küldetése az élelmiszer-aromák és ízek testreszabott létrehozása és gyártása, az ételek receptjeinek megvalósítása és átalakítása érdekében. A Food Ingredients Technologies-nél az élelmiszer a szenvedélyünk, és tudjuk, hogy Önnek is az. Aki ételekről beszél, az ízekre gondol. A tevékenységünk szíve a tudásunk harmonizálása, funkcionális és aromás összetevők felhas...
Portfólió (19)
Belgium, Villers la Ville
A Maison Courtain széles választékot kínál termékekből: mini kolbászok, kis fehér hurkák, fűszeres marinád, szendvics szolgáltatás, sajtosbolt és catering ételek.
Belgium, Villers-Le-Bouillet
...A Collon ház a belga kézműves hideg szószok (különféle fajták az elkészített amerikai húshoz, majonéz, stb.) vagy meleg szószok (merguez, vadász, provence-i, gyros, kolbász szószok, stb.) gyártására specializálódott. Ennek a háznak az egyik zászlóshajó terméke kétségtelenül a "teljes fűszerkeverék", amely jól ismert a darált hús és a kolbászok számára, valamint különböző változatokban a régió...
Belgium, Evergem
A Noyen egy családi vállalkozás, amely kolbászokat és friss készítményeket készít hentesek, vendéglátók, éttermek, élelmiszerboltok és szupermarketek számára. Helyi beszállítóink a legszigorúbb minőségi normákhoz kötődnek. A Noyennél már három generáció óta szenvedélyünk a finom hús és a kézműves receptek. Termékkínálatunkban megtalálhatók a lóhús kolbászok, fehér hurkák, grillezhető kolbászok, mini kolbászok, véreshurkák és lengyel kolbászok. Az elkészítmények terén kulináris különlegességeket kínálunk, mint például paella, Coq au vin és kuszkusz.
Belgium, Rochefort
A Doneu struccfarm minőségi strucchúst kínál, amely saját termelésből és saját, EGT által engedélyezett vágóházából származik. A helyszínen kapható strucc tenyésztési termékek: strucc hús (tisztán filézett strucc, strucc steak, strucc hús pierrade-hoz, fondue-hoz, carbonade-hoz), strucc felvágottak (füstölt strucc sonka, tiszta strucc húsból készült kolbászok, strucc májkrém, strucc vidéki...
Belgium, Gistel
A Laeremansnál a tevékenység kezdetben élő sertések vásárlására, levágásukra és saját feldolgozásukra korlátozódott. Most különböző termékeket kínálnak: Sonka, Főtt Kolbászok, Bacon, Szalonna, Pástétom.
Belgium, Ingelmunster
A Dobbels egy prémium húsáru gyártó. Kínálatukban szerepel: Marinált húsáruk, Bacon, Sonka, Vegyes (Húskenyér, Galantine, Zsír), Marhahús, Kolbászok, Piték.
Belgium, Herstal
A Jova egy olyan vállalat, amely prémium minőségű sertés- és marhahúsból készült főtt kolbászok és szalámik gyártására specializálódott. Fedezze fel termékeinket, a lengyel szalámitól a mini barbecue kolbászokig, beleértve a híres Krakowskát is, valamint azok sajátosságait, amelyek évek óta elismert minőségű termékekké teszik őket.
Belgium, Florenville
A Blaise salaison a prémium minőségű, kézműves módon készült helyi termékekre specializálódott, vegyi anyagok hozzáadása nélkül. A hagyományosan bükkforgács füstöléssel készült felvágottak, mint például a kolbászok, sonkás diók és cobourgok, szigorúan kézműves receptek és eljárások szerint készülnek. Az olyan különlegességek, mint az Orval sörös kolbász, a mézes kolbász vagy a hagymás nyak, az...
Belgium, Tienen
... nyársak, sült krumpli (friss, előfőzött vagy fagyasztott), hámozott vagy hámozott burgonya, húsgombócok, kolbászok, vadászkolbászok, sonkák, vol-au-vent, carbonnades, gulyás, burgundi marha. Minden eldobható: tálcák, papírok, PVC, alumínium, karton csomagolások, evőeszközök, terítők, szalvéták és még sok más. Különféle italok minden márkából.
Belgium, Mouscron
A Devameat cég a hús szakértője: darált vagy előkészített termékek, grillezés, előkészített steak, kolbászok. Műhelyünkben a húst adagolják és csomagolják. A fondük, ínycsiklandó ételek vagy grillezett válogatások néhány példa előkészített ételeinkre.
Belgium, Wemmel
... a legmagasabb normáknak (IFS, BRC, ISO,…). Márkáink: Paul Prédault, az egyetlen igazi francia főzősonka, La Quercynoise, a legjobb foie gras és magret, Prestige de la Sarthe, az igazi Rillettes és Langoise, Arcal, a tökéletes koktél-szalámi (5 ízben) és előre sült szárnyasok, Armor Plats Cuisinés, a tipikus francia készételek specialistája, mint a Boeuf Bourguignon, Amand, a gasztronómia ízletes halterrine-jei Bretagne-ból, Montagne noire Pur porc, száraz kolbászok és szárított sonkák Délnyugat-Franciaországból, 9 hónap Label Rouge…...
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Belgium, Neufchâteau
Ebben a tipikus ardenne-i farmon egyedül, párban, családdal vagy csoportban várják Önt egy régi környezetben, ahol különböző regionális és eredeti recepteken keresztül kóstolhatja meg a termékeket. A Sanglochons farm lehetőséget ad arra, hogy a régi ízeket újra felfedezze a hagyományos felvágottjaik (füstölt sonkák, Sanglochons kolbászok, stb.) révén. Meglátogathatja a sonkamúzeumot, üdvözölheti...
Belgium, Sint-Pieters-Leeuw
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra, minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús, főtt kolbászok hentes minőségben, megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek. 2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
Belgium, Baileux
A Chimaci régió szívében található a Chimay Tradition vállalat. Fedezze fel helyi húsáruk választékát, amelyeket kézműves módon készítettek. A termékpaletta a következőkből áll: kolbászok, tészták és főtt sonkák, valamint baromfiproduktumok. Minden hús kézműves gyártású, tiszteletben tartva az alapanyagokat és a hagyományokat. Minden termék exkluzív jellemvonásokkal bír, magas minőségű, gazdag és egyedi ízvilággal.
Belgium, Oostende
...Magától értetődő, hogy ebben a folyamatban a lehető legjobban tiszteletben tartjuk az Ön kívánságait. Így Ön teljes mértékben elégedett lehet a vágási súllyal, a vágással, a csomagolással, a választékkal és a feldolgozással. Előre elkészített ételek: aperobrochette-től a zigeurschnitzel-ig. Darált hús osztály: húsgombócok, húskenyerek, különféle hamburgerek, kolbászok… Hideg ételek: tálalt saláták… Meleg konyha: pörkölt, vol-au-vent,… Halal, vegetáriánus és haltermékek is.
Belgium, Houthalen-Helchteren
Buva Húsáru termékei: Kézműves készítésű sült pástétom tiszta sertéshúsból. Sült csirke pástétom kizárólag csirke májból és csirkehúsból. Szárnyas pástétom borssal, kizárólag csirkehúsból készült. Húskenyér természetes. Húskenyér provanszi módra. Csirkehús kenyér természetes. Csirkehús kenyér provanszi módra. Vérkolbász. Grillezhető kolbászok.
Belgium, Moeskroen
... megfeleljen a címke által előírt követelményeknek. A vágóhíd, amely a legszigorúbb minőségi normáknak (HACCP, BRC) felel meg, lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a legjobb marha-, borjú- és bárányhúsra számíthassanak. Egy fél marha, egy elülső vagy hátsó negyed és különféle technikai darabok, a filet pur-tól az americain-ig, a széles választék részét képezik. Az új moeskroeni vágóhídon egy műhelyt is kialakítottak a marha-, borjú-, sertés- és bárányhús adagolására és csomagolására. Itt készülnek a darált húsok és darált hús alapú termékek, mint például kolbászok, hamburgerek, vinkel, …...
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Belgium, Mussy La Ville
Hagyományos, ínycsiklandó pástétomok és füstölt kolbászok szaküzlete. A csomagolásokat természetesen szigorú normák szabályozzák az AFSCA által, amelyek az etiketten feltüntetik: a tételszámot, a hús, fűszerek, liszt, tojások nyomon követhetőségét, valamint a késztermékben található allergéneket, ami plusz munkát és jelentős figyelmet igényel. Frédéric azt kívánja, hogy még sokáig folytathassa termékeinek hagyományos előállítását, megőrizhesse szüleitől és nagyszüleitől örökölt recepteket, és továbbra is népszerűsítse a gaumai termékek védelmét.
Belgium, Herentals
...pizza. Fagyasztott: lasagne, pizza, zöldségek, ételek, hamburgerek és rudak, bio vegetáriánus zöldséggolyók és bio vegetáriánus kolbászok, catering. A Bioline különleges világában nem használnak peszticideket, vegyszereket, hormonokat vagy más mérgező anyagokat. Egy egyedülálló termesztési módszer, 100%-ban az emberi egészség szolgálatában, tiszteletben tartva a természetet és a környezetet...
Belgium, Champlon-Tenneville
Finom kolbász és füstölt sonka az Ardenne szívében. A Marcassou csapata a termékeiket a múló idő tiszteletével készíti, mert a türelem az alapvető összetevője a finom húsáruk minőségének. Az Ardenne-i füstölt kolbászok és sonkák egészben és szeletekben is kaphatók.
Belgium, Liege
A La Vielle Abbaye a prémium húskészítmények szakértője. Széles termékválasztékot kínál: véres hurkák, sambák, pástétomok, borjúfej, sonkák, kolbászok, húspástétomok, szalámik, savanyú káposzták, olasz, flamand és spanyol specialitások, sertésfülek, sertéslábak, préselt fej, zöldségzselé, év végi termékek (töltött kacsa, dióval töltött véres hurka, töltött szárnyas, töltött pinty, almás fekete hurka, töltött malac, mazsolás vagy káposztás fehér hurka,…), gombócok, chorizo, amerikai steak, parmai sonka, sült roastbeef,…...
Belgium, Gent
... dátumtól számítva), egyesek szobahőmérsékleten is tárolhatók. A hosszú eltarthatóság és a praktikus (egyedi) csomagolás miatt a termékek ideálisak különböző csatornákon való értékesítésre: nagykereskedelem, nagykereskedők, boltok, benzinkutak, cash & carry, automaták stb. A Breughelnek van néhány olyan terméke is, amely jobban alkalmas a hűtőszekrénybe: (Knack) So-Si frankfurti kolbászok, száraz kolbászok multipackban és Apero mini-tanyasi kolbászok. A gyártás a vásárló specifikációi szerint és a magáncímkék is tárgyalhatók. A Breughel extra minőséget és kiváló, rugalmas szolgáltatást garantál!

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play