Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...növényi fehérje, természetes aroma és természetes sertésbél. 100% természetes összetevők. Allergének nélkül. Súly: kb. 0,900 kg. Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincs korlátozás. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Összetevők: Bellota ibériai sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Súly: kb. 0,900 kg.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A legnemesebb darabok az ibériai példányainkból, mint például az ibériai préda, kézzel készülnek a „Természetes” Ibériai Bellota Salchichónhoz. Intenzív aroma, szaftos textúra és különleges egyensúly a zsír, a sovány hús és a fekete bors között, ez a termék egy finom, természetes ínycsiklandóságot ad. Most, bliszter formátumban szeletelve, ideális ajándéknak. SKU:255003 Szállítási súly:0.2 kg...
Portfólió (55)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A gondos válogatású darált húsból, fűszerekkel és ízesítőkkel kiegészítve készült a Bellota Ibériai Kolbászunk. Igazi ínycsiklandó élvezet, amely biztosan nem hagyja közömbösen azt, aki megkóstolja. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan különleges jellemzőkkel bírnak, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többi fajtától, így a legmagasabb minőségű ibériai termékeket...
Spanyolország, Valencia
A XarcuSpain egy olyan vállalat, amely elsősorban spanyol eredetű, ínycsiklandó, kézműves, egészséges és ökológiai termékek exportálására specializálódott. Bár a száraz húsok (sonka, chorizo és lombo) szakértői vagyunk, katalógusunkban különböző kategóriákat találhatsz. Mézek, trüffelek, likőrök, olajok és bármilyen típusú hús. Tevékenységünket a HORECA csatornára orientáljuk, és bár elsősorban ...
Portfólió (8)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
César Nieto egy kolbász- és sonkagyártó, amely az alábbi termékeket kínálja Önnek: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanyolország, Aracena
... Aroche Természetvédelmi Park levegőjén, legalább 24-36 hónapig. Az a gondoskodás és figyelem, amit a JABUGO sonkánkra fordítunk, lehetővé teszi, hogy a megfelelő érlelési ponton kínálhassuk Önöknek. Emellett rendelkezésre áll ibériai cebo sonka, Bellota ibériai lapocka, ibériai szűzpecsenye, extra morcón, ibériai chorizo, ibériai salchichón és szeletelt ibériai felvágottak. Kérjük, keressen minket ezen a csatornán, és azonnal segítünk Önnek.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play