Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Németország, München
... kis folyadékot felszívnak, így nagyobbak és szaftosabbak lesznek. Cikkszám: 7001BIO Energiaérték: 1028 kJ / 289 kcal Zsír: 5 g amelyből telített zsírsavak: 0.42 g Szénhidrát: 17.3 g amelyből cukor: 1.84 g Fehérje: 29.6 g Só: 0.04 g Súly: 15 g Összetevők: Bio spitzmorchelkák egész fejek Allergének: nincs Származási ország: Bosznia és Hercegovina Márka: Dr. Ana Collection Gyártó: AnaVita Naturkost GmbH...
Portfólió (28)
Olaszország, Forlì
... ásványi anyagok mellett a biológiai zöldborsó törött formában gazdag rostokban is, így megfelelő energiaforrást biztosítanak. Mivel hámozottak, a zöldborsók azonnal főzhetők, és nem igénylik, mint más hüvelyesek, az áztatást. Kulinaris szempontból a biológiai zöldborsó törött formában hasznos a finom receptek elkészítéséhez, mint például krémlevesek, levesek, rizottók, hummusz és burger. A főzés után a zöldborsók finom és édes ízéről ismertek, így tökéletesek az első vagy második ételek gazdagítására.
Portfólió (50)
Franciaország, Villeneuve Sur Lot
Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 20 éve specializálódott biológiai fagyasztott termékek forgalmazására a szakemberek számára. Az AQUIBIO márkánk ma már elismert és népszerű a bioboltok, a közétkeztetés és az átalakítók körében. Az AQUABON márkánk minden igényt kielégít a vadon élő halak és rákfélék terén, de nem biológiai minőségben. Az AQUITAINE BIOLOGIE több mint 400 biológiai fagyasztott termék ...
Portfólió (184)
Franciaország, Sainte Florine
...Annyi lehetséges recept van a rizzsel... Biztos, hogy tudni kell, hogyan kell elkészíteni. Hagyja el azt az elképzelést, hogy csak köret, nálunk a rizs önálló étellé válik: a Risotto, különféle módokon tálalva, hogy mindig a legújabb divat szerint díszítse az asztalokat. A trüffel kemény és kifinomult ízétől kezdve a négy sajt meleg és lágy ölelésén át a sáfrány finom ízéig és a BIO-ig, a Casa Di Cecco bemutatja risottóit: mind különbözőek, de mindegyiknek megvan a saját stílusa.
Portfólió (9)
... biogazdálkodási módszereket is népszerűsítünk. Az élelmiszerek bio előállítása felé haladunk. Ha többet szeretne tudni az indonéz rizsről vagy importálni szeretne Olaszországba, írjon nekünk az info@itpcmilan.it címre.
Portfólió (10)
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play