Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
..." Kulinaris Alkalmazásai A "Tartufo Nero Uncinato" rendkívül sokoldalú, és számos kulináris elkészítésre alkalmas: - **Első Ételek**: Ideális tészták, rizottók és gnocchik gazdagítására. - **Húsok és Hal**: Tökéletes a grillezett húsok, pörköltek és halételek ízének kiemelésére. - **Fűszerek**: Kiváló olajok, vajak és trüffel szószok készítésére. - **Előételek és Sajtok**: Csodálatosan illik...
Portfólió (34)
Olaszország, Forlì
... ásványi anyagok mellett a biológiai zöldborsó törött formában gazdag rostokban is, így megfelelő energiaforrást biztosítanak. Mivel hámozottak, a zöldborsók azonnal főzhetők, és nem igénylik, mint más hüvelyesek, az áztatást. Kulinaris szempontból a biológiai zöldborsó törött formában hasznos a finom receptek elkészítéséhez, mint például krémlevesek, levesek, rizottók, hummusz és burger. A főzés után a zöldborsók finom és édes ízéről ismertek, így tökéletesek az első vagy második ételek gazdagítására.
Portfólió (50)
... biogazdálkodási módszereket is népszerűsítünk. Az élelmiszerek bio előállítása felé haladunk. Ha többet szeretne tudni az indonéz rizsről vagy importálni szeretne Olaszországba, írjon nekünk az info@itpcmilan.it címre.
Portfólió (10)
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play