Franciaország, Rueil-Malmaison
...Blansírozás, előfőzés, hűtés… a folyamatos hőkezelések a mi másik szakterületünk. Az enzimatikus aktivitás leállítása, a termékek de-aerálása, a szín beállítása, a Brix fokozatok és ízek megőrzése; ezek mind a kihívások a konzervált vagy mélyhűtött termékek hőkezelésében, a táplálkozási minőség és biztonság érdekében. Széles választékot kínálunk olyan gépekből, amelyek a legjobban megfelelnek az...
Portfólió (159)
Franciaország, Outreau
Olaszország, Buddusò
A Natural Age S.r.l. egy szardíniai gyógyszeripari vállalat, amely dermatológiai kezelésekhez hasznos termékek kutatásával és fejlesztésével foglalkozik, beleértve a dermatitisz, napégés, zúzódások, égési sérülések, aranyér és ízületi fájdalmak bőrkezeléseit, kizárólagos hatóanyagokkal, amelyek korábban soha nem voltak használatban világszerte, a Szardínia gyógy- és fűszernövényeiből kinyerve. Je...
Portfólió (1)
Németország, Hermsdorf/thüringen
...Integrált blansírozó és hűtő Blansírozás vízben (permetezés) vagy merítés Blansírozás keringő gőzben Hűtés vízzel Hűtés külső levegővel Hűtés jéghűvös levegővel...
Portfólió (7)
Törökország, Istanbul
...A fagyasztott sültkrumpli gyártósor a magas minőségéről és a nagy termelési kapacitásáról ismert. Teljesen automatikus. Európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik (CE). Friss burgonyából indul, és a végső csomagolt termékig terjed. A folyamatok a következők: Tisztítás, Hámozás, Vágás, Mosás, Blansírozás, Sütés, Fagyasztás, Töltés és Csomagolás.
Portfólió (9)
Franciaország, Lamballe-Armor
...Frissen hámozott, kockára vágott és blansírozott burgonya. 10 mm vastag kockák. 100%-ban francia eredet. Kemény húsú vagy puha húsú fajta. 100%-ban természetes termék, tartósítószer, adalékanyag és vegyi segédanyag nélkül. Friss termék, alacsony hőmérsékleten főzve, vákuumcsomagolva a főzés és lehűlés után. Főzési mód: Blansírozás Csomagolás: TER Technifil Nettó súly: 7 KG-os ZACSKÓ Minőségmegőrzési idő: 12 NAP...
Portfólió (17)
... lehetővé téve, hogy a víz ott fagyjon meg, ahol az természetesen jelen van a termékben. A fagyasztás előtti blansírozás inaktiválja az enzimeket, megakadályozva a fagyasztott termékek színének, ízének és illatának megváltozását. A fagyasztás biztosítja a termékek tápértékének legjobb megőrzését és a vitaminokhoz hasonló instabil összetevők védelmét. Kínálatunk: Alapvető zöldségek: borsó, sárga bab...
Portfólió (15)
...Különböző módokon specializálódtunk a mandula feldolgozására. Egyszerű átalakításokat végzünk, mint például blansírozás, szeletelés, kockázás vagy liszt és paszta készítése, valamint összetettebb folyamatokat, mint a pörkölés, sütés, fűszerezés vagy bevonás. Prémium termékeket is gyártunk, mint például marcipán, spanyol nugát (turron), bonbonok, mandula fehérje vagy első hidegen sajtolt olaj, és...
Svédország, Malmo
... vásárlók igényeit szem előtt tartva tervezték: a termékek természetes megjelenése, optimális élelmiszer-biztonság, magas hozam és energiahatékonyság. Élelmiszer-feldolgozó berendezéseket tervezünk, innoválunk és gyártunk, a blansírozás, főzés, hűtés és IQF fagyasztás hőkezelési folyamataira összpontosítva. Elkötelezettek vagyunk egy olyan világ mellett, ahol jobb élelmiszer-minőség és csökkentett...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play