Franciaország, Astaffort
...ERDEI ZÖLDÉNY TERRINE. 100g Nem, nem és nem! Garantáljuk, hogy ebben a szép üvegben nincs hús, csak jó növényi összetevők és egy finom intenzitású gombakeverék található. Csukja be a szemét, és máris az erdő mélyén van. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gombák, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Paris
...A „Sept Collines” aperitif termékcsalád egyik kenhető finomsága. Jól megpirítva, enyhén borsos Egy ízletes kenhető krém intenzív gombás ízével. Kenje meg kenyérre, hogy élvezhesse az aperitifet, vagy használja a konyhában, szárnyasokkal vagy grillezett húsokkal. Összetevők: Franciaországból származó gombák (79%), vaj (20%), Guérande só, bors. Méretek: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettó súly: 100 g...
Portfólió (200)
Franciaország, Laissac
...Akár egyszerűen egy asztalon bemutatva, akár a választott tálon elhelyezve, soha nem volt még ennyire egyszerű egy charcuterie tálat készíteni. Egy 25 fős aperitif tál, ami egy mozdulattal kész van, Pop, és kész! (84g charcuterie személyenként) 3 hónap szobahőmérsékleten tárolható a felbontás előtt. Nitritmentes charcuterie, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. Hagyományos kézműves gyártás, kizárólag 3 összetevőből: sertés vagy marha, Guérande só, Kampot IGP bors Kambodzsából. DLC: 90 nap Származás: Laissac, Aveyron Súly: 2,1kg...
Portfólió (29)
Franciaország, Condom
Az AURIAN SAS 1880 óta bor- és Armagnac-párlatgyártó és kereskedő. Az AURIAN ház ízesített borok, likőrök és szeszes italok gyártója és kereskedője, amely Franciaország délnyugati részének szívében található. Eredete 1880-ra nyúlik vissza, amikor M. Dupeyron az egyik legfontosabb Armagnac- és Gascogne-bor kereskedő volt. Néhány évtizeddel később Dupeyron unokája, Philippe Aurian, az ízesített bor...
Portfólió (66)
Franciaország, Arles
...Guintrand konzerv Ezek a konzervtermékek a Mont Ventoux kis tönkölybúzájából készülnek, amelyet megmostak, áztattak, majd a lehető legtermészetesebb módon, vízben főztek meg. Olívaolajjal, bazsalikommal és fokhagymával ízesítik. Hozzávalók: kis tönkölybúza (57%), olívaolaj (13%), hagyma, bazsalikom (11%), fokhagyma (8%), só, koncentrált citromlé, bors.
Portfólió (142)
Franciaország, Sendets
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült. A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit. Rendeljen online, szállítás 48 órán belül. Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek* * 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók Mennyiség: 90g Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Sarcelles
Napfényes ízek, a Földközi-tenger körüli illatok váltják egymást, hogy megteremtsék az aperitif asztalokat, vagy váratlan ízt adjanak a klasszikus recepteknek. TAPENÁDOK, zöld, fekete, padlizsán, koriander, citrom, csípős, bors, bazsalikom, paradicsom, ancsó. ANTI-PASTI, olajban eltett szárított paradicsom, olajban grillezett padlizsán, olajban eltett articsóka szív. Articsóka, padlizsán, cukkini...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play