Olaszország, Bergamo
Olaszország, Milano
...Áprilisban készült, ez egy méz, amely kristályosodik. Folyékony állapotban szinte színtelen, sárgás árnyalatú; kristályosodáskor néha gyöngyházfehér, máskor világos bézs színt ölt. Karakteres illata friss és virágos, a narancsvirágra emlékeztet. Az aromája gyümölcsös, közepes intenzitású, és az íze elég tartós.ÖSSZEILLENIKellemes édesítőszer italokhoz, joghurtokhoz és desszertekhez, édes és lágy sajtokkal, például mozzarella, provola, caciocavallo élvezhető. Jól illik nyers és főtt halhoz; extra szűz olívaolajjal és citrommal kiemeli a saláták és zöldségek ízesítését.
Portfólió (116)
Olaszország, Misano Adriatico
...Fedezd fel a CORDISCO füstölt Caciocavallo egyedi ízét. 2 kg-os egész forma, hogy minden ízlést kielégítsen. Kézműves, magas minőségű termék, gondosan füstölve, intenzív és gazdag ízélményért. Tökéletes minden alkalomra, ideális ételek kísérőjeként vagy önállóan fogyasztva. Most elérhető!
Portfólió (200)
Olaszország, Martina Franca
...A Caciocavallo Baby egy friss és lágy sajt, amely tökéletes minden alkalomra. Puha állaga és enyhe íze miatt kiváló választás előételekhez, szendvicsekhez vagy egyszerűen csak önállóan fogyasztva. Ez a sajt kiváló minőségű tejből készül, és a pugliai sajtkészítési hagyomány egyik különlegességét képviseli. Minden falat egy meghívás a helyi termékek frissességének és ízének felfedezésére, így kötelező darab minden sajtkedvelő számára.
Portfólió (29)
...A caciocavallo egy nyers tejből készült bivaly sajt a Cilento régióból, gömb alakú, 9-12 cm átmérőjű és 12-20 cm magas. Ez a forma a rennet kézi feldolgozásának eredménye. A héja nagyon vékony, sima és fehér színű. A tészta félkemény, rugalmas és elefántcsont színű. Típusok és Formátumok Fehér és Füstölt. Darab súlya: körülbelül 1 kg vákuumcsomagolásban Kód: CACIOFERR TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 60 NAP...
Portfólió (10)
Olaszország, Noci
...A caciocavallo egy félérlelt, fonott sajt, amelyet kizárólag tehéntejből készítenek, hagyományosan kézzel formálva. A neve, "caciocavallo", onnan származik, hogy ezt a terméket párban érlelik, "lóháton" fából készült gerendákon legalább 45 napig. Intenzív sárga színű, krémes állagú, íze kellemes és enyhén intenzív, kiválóan fogyasztható önállóan vagy kenyérrel, akár grillezve, vagy egy jó pohár pugliai bor kíséretében.
Portfólió (10)
...SCAMORZA ÉS CACIOCAVALLO TEHÉNTŐL ÉS VÍZIBIVALYTÓL, FEHÉR ÉS FÜSTÖLT...
Portfólió (9)
...Az 1962-es olasz ipar, jelen van az Aversano területén, most a harmadik generációban, az első vállalat, amely bivalytej feldolgozására sajtkészítő üzemeket hozott létre, most Campaniában és a nemzeti határokon túl is jelen van. Készítünk gépeket olvadósajtokhoz - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, joghurt stb. Ezen kívül kérésre és testre szabott projekteket is megvalósítunk, tapasztalt...
Portfólió (1)
Olaszország, San Donaci
...A bor 100% Primitivo szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Vörösbor készítése hőmérséklet-szabályozott erjesztési folyamat során. Jellemzője a tanninok lágyasága és az íz- és illatélmény tartóssága. Illatában érett piros gyümölcsök, mint eper, málna és szeder, akár zselé formájában is kiemelkednek. Ideális érlelt sajtokkal, mint a Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, bolognai raguval készült tésztával, valamint vadászos fehér húsokkal.
Portfólió (5)
... ricottát, scamorza sajtot, füstölt caciocavallo sajtot, Campania bivaly mozzarella-t és tejet. A saját gyártású tejtermékek forgalmazása biztosítja az ügyfelek számára, hogy ellenőrzött eredetű, eredeti termékeket vásároljanak.
... legszebb és érintetlen területén, a „Mediterrán Diéta” hazájában, amelyet az UNESCO már régóta az emberi szellemi kulturális örökség listájára felvett. A vállalat ereje a hagyományos eljárások alkalmazásán, a mélyreható állattenyésztési ismereteken és a termelési ciklus minden fázisának a vállalaton belüli megvalósításán alapul. A termékek között kiemeljük a bivalytej mozzarella-t, a mortellában (mirtusz) készült mozzarellát, a ricotta virágot, a kecsketejből készült ricotta sajtot, a caciocavallo-t és a joghurtot.
Olaszország, Scario
Cilento Hagyományos Termékei - Olaszország - Bio - Gluténmentes Felvágottak, Sajtok, Extra Szűz Olívaolaj, Bio Termékek, Gluténmentes Olajban Tartósított Termékek, Konzervtermékek, Ősi Gabonákból Készült Tészta, Giffoni Dió, Édességek, Likőrök, Kézműves Sörök, Panettone, Fragolino, Tonhal Extra Szűz Olajban, Szardellafilék, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Kolbász, Soppressata, Pancetta...
Olaszország, Sicignano Degli Alburni
A Délünkre még mindig sok kis vállalkozás létezik, amelyek az alapanyagokat úgy dolgozzák fel, ahogyan azt nagyszüleink tették régen: szenvedéllyel, figyelemmel, hitelességgel, elkötelezettséggel, egyszerűséggel, hogy olyan ízeket hozzanak az asztalunkra, amelyek szinte már eltűntek. Egy példa lehet a BARLANGBAN ÉRLELT CACIOCAVALLO LUCANO, amelyet kizárólag Podolica tehéntejéből készítenek (a...
Olaszország, Bagnolo San Vito
A Tejfa egy olasz élelmiszer- és italforgalmazó vállalat. Az élelmiszeriparban olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, mint: Sajtok: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola édes és csípős, füstölt scamorza, Caciocavallo Sonkák: San Daniele sonka, Parma sonka, Nemzeti sonka, mec sonka és téglalap alakú sonka Általános felvágottak: speck, mortadella...
Portfólió (2)
Olaszország, Martina Franca
Cégünk több mint 50 éve van a piacon, kézműves feldolgozást végzünk, és olasz minőségű alapanyagokat használunk. Országos és nemzetközi szinten is díjaztak minket, a primitivo (vörösbor) érlelt caciocavallo sajtunkkal és a vadánizsos kecskesajtunkkal.
Olaszország, Mattinata (fg)
Giovanni Bisceglia Mezőgazdasági Vállalat, Extra Szűz Olívaolaj Gargano, Caciocavallo, Oregánó, Méz értékesítés, Limoncino értékesítés, Kapri, Pugliese olaj, Gargano olívák, Gargano extra szűz olívaolaj, Biológiai DOP olaj Gargano, Extravergine Puglia, Pugliese tipikus termékek értékesítése, Gargano tipikus termékek, Olaj értékesítés, Online értékesítés tipikus pugliese termékek, Táplálkozás, Mediterrán diéta, Olajtermelés, Toszkán olaj, Caciocavallo Podolico, Olaj konzervben...
Olaszország, Eboli
Az Eboli (SA) melletti San Vincenzo gazdaság bivalyokat nevel, amelyekből tejtermékeket állítanak elő: bivalymozzarella, scamorza és caciocavallo. Mivel lehetőségük van az egész termelési ciklus ellenőrzésére, a minőség garantált és tanúsított. Fő céljuk nem a mennyiség, hanem a termékeik minősége. Fontos kiemelni, hogy hét egymást követő évben a Podere San Vincenzo elnyerte az AIA (Olaszországi Állattenyésztők Szövetsége) elismerését, mint Olaszország első számú állattartója a tej mennyiségi és morfológiai minősége alapján.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play