A Shyloh ékszerek már közel 10 éve forgalmazzák a Shyloh márkát. Franciaország szívében, Párizsban található bemutatótermünkben és online is várjuk Önöket a www.shylohpro.fr oldalon.
Mindennapi, szép és tartós ékszereket kínálunk. Rozsdamentes acélból készülnek, hipoallergének, és az ékszerek színe az idő múlásával és a vízzel való érintkezés során sem változik.
Ékszer nagykereskedőként szolgálu...
A TRO-Kost GmbH a szárított zöldségek, fűszernövények és gombák egyik vezető gyártója az élelmiszer-, takarmány- és gyógyszeripar számára. Ügyfeleink a legjobb minőséget várhatják tőlünk vonzó és piackonform árakon.
Igény szerint különböző vágásokat (pehely, kocka, granulátum, por) vagy egyedi keverékeket kínálunk az ügyfél specifikációi és receptúrái szerint. A termesztéstől a feldolgozáson át a...
...Minőség: élelmiszer
Feldolgozott rész: gyümölcstest
Kivonószer: víz
Hordozóanyag: nincs
Tudományos név: Coprinus comatus
A csiperkegomba nemcsak ízéről ismert, hanem olyan tápanyagokat is tartalmaz, mint a kálium és a D-vitamin.
Termékeinket nagykereskedelmi mennyiségben értékesítjük. A legtöbb termékünknél minimum 25 kg megrendelési mennyiség van. Minták kérhetők.
Továbbá a Plants2Market BIO és...
... a csiperkegomba mellett a világ legnagyobb mennyiségben termesztett gombái közé tartozik. A shiitake gomba porrá dolgozása. A shiitake-t akkor aratják le, amikor jól megnőtt, de a kalap széle még enyhén fel van tekeredve. A kalapnak már el kell válnia a tőből, különben a shiitake még túl fiatal. Ha a kalap túl messze áll ki, a shiitake már túl öreg. Az aratás után a gombát darabokra vágják, és szárításra a sütőbe helyezik. Ezután finom shiitake gomba porrá dolgozzák.
Tisztelt Hölgyem/Uram,
A "Trouveurs de Saveurs" márkát képviselem, amely független termelők kereskedelmi fejlesztésére specializálódott.
Ennek keretében különösen az alábbiakkal dolgozom:
- olyan farmokkal, amelyek a Helix Aspersa ehető csigák (Maxima, Muller, Pomatia a rendelkezésre állás függvényében) tenyésztésére és értékesítésére specializálódtak, akár court-bouillon, konzerv vagy fagyaszto...
Mi vagyunk a szakértők a házi gombakészletek készítésében és értékesítésében.
Egyszerűen otthon termesztheted és akkor szüretelhetsz, amikor neked megfelel.
Nagyon oktató jellegű mindenki számára.
Termékeink 6 féle és 2 különböző méretben kaphatók.
Fehér gomba
Barna (gesztenye) gomba
Sárga osztriga gomba
Szürke osztriga gomba
Király osztriga gomba
Shiitake
A közeljövőben további fajtákat és új cso...
15 éves tapasztalattal a nyersanyagiparban megvalósítottam álmomat, és megalapítottam saját vállalkozásomat a nyersanyagkereskedelem területén. Ezt a tudásbázist a Moguntia Food Group és a Pacovis AG két nagy középvállalatnál töltött időm alatt építettem fel. Most örömmel várom, hogy e nyersanyag- és piaci ismeretek birtokában elláthassam a kozmetikai ipart, az élelmiszeripart, a takarmányipart és...
Beszállító és forgalmazó, amely alapanyagok import-exportjára és BIO, valamint hagyományos alapanyagok forgalmazására specializálódott az élelmiszeripar, kozmetikai ipar, nutraceutikai ipar és állati táplálkozás területén 2017 óta.
Különösen szigorúak vagyunk az alapanyagaink beszerzésében, garantáljuk minden termékünk nyomon követhetőségét és minőségét. Szakértelmünket az Ön kihívásainak és ipar...
...Citromsárga csiperkegomba, fehér hússal és enyhén ánizsos ízzel. Ideális gombafrikasszához.
Előkészítési tanácsok
Tisztítsa meg a gombákat főzés előtt.
Tartási tanácsok
Gombáink légáteresztő fóliás tálcákban kaphatók.
Javasoljuk, hogy tartsa meg ezt a fóliát a tálca körül, hogy elkerülje a kiszáradást és a súlyvesztést a tárolás során. Tartsa őket a hűtőszekrény alján, ideális 2-4 °C hőmérsékleten, legfeljebb 3 napig.
Elérhető bemutatók
Egész gombák
150 g-tól 3 kg-ig terjedő tálcákban, vagy a vásárló igénye szerint.
...Toszkán hagyomány az asztalon.
Fűszeres pici csiperkegombával és fekete szarvasgombával.
Hozzávalók: durumbúza szemcse, csiperkegomba (Agaricus Bisporus), nyári szarvasgomba (Tuber aestivum Vitt) 1%, aroma.
Ideális friss szarvasgombával, fekete szarvasgombás King of Truffles vajjal és/vagy fekete szarvasgombás gyöngyökkel párosítva.
...A csiperkegomba teljes természetes íze, amelyet frissen élvezhetünk azonnal a szüret után, nyártól télig. Frissen bemutatva 500g-os kosárban és 1-3 kg-os csomagokban. Természetes termék. A Maison Caudalie nem köt kompromisszumot a minőséggel!
...Hozzávalók: Csiperkegomba (agaricus bisporus), napraforgóolaj, nyári szarvasgomba 5% (tuber aestivum vitt.), só, fűszernövények, aroma, természetes aroma. Friss gomba felhasználás 110 g 100 g késztermékhez.
Minőségmegőrzési idő: 24 hónap.
Felhasználási mód: Ideális kenyérfalatokhoz és első fogások ízesítésére.
Allergének: A termék nem tartalmaz allergén anyagokat. Nem tartalmaz glutént vagy tartósítószereket.
Tápérték 100 g-ra: Energia Kj 1108 / Kcal 269 Zsír 25,1 g, ebből telített zsírsavak 2,7 g Szénhidrát 2,9 g, ebből cukrok 0 g Rost 7,5 g Fehérje 4,1 g Só 0,5 g...
...csiperkegomba, moha gomba és champignon. Elmaradhatatlanok az olajban eltett lampascioni, hogy befejezzük a legfőbb termékünkkel: húsos és ízletes, zöld vagy fekete, a Bella di Cerignola, a világ legnagyobb olívája.
A Caliskan Tarim Törökország egyik legnagyobb fűszer-, gyógynövény-, gyógynövényolaj- és vadgomba-termelője, BRC és ISO 22000 tanúsítvánnyal, 4000 tonna éves kapacitással 4 gyárépületben. Már 52 különböző országba exportál.
Babérlevél (kézzel szedett, félig válogatott, FAQ, vágott)
Oregánó
Kakukkfű
Rozmaring
Zsálya
Levendula
Sumac
Magvak:
Kömény,
Édeskömény,
Fekete kömény,
Kék-fehér mák
Vadgombák frissen, szárítva és fagyasztva (IQF):
Sömörgomba
Pávaszemgomba
Csiperkegomba
Lactarius
Fekete trombita...
Mi vagyunk a piacvezetők az erdei gombák és gyümölcsök területén. Termékeink, amelyek a „Wald Schatz” márkanevünk alatt ismertek, több mint 50 országban kaphatók világszerte. Legfontosabb termékeink közé tartoznak: - Gombás konzervtermékek (csiperkegomba és más gombafajták, mint például a vargánya, a rókagomba, a lila pereszke, a vajgomba stb.) - Fagyasztott termékek (IQF) - Csiperkegomba...
...Alapanyagaink között szerepel az alabalik, lazac, tintahal, sügér, polip, szardella, szardínia, garnéla, csiperkegomba, tombik, göpez, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makréla. A hajóinkkal fogott tengeri termékeket hideg tárolóinkban glazúrozva vagy glazúrozás nélkül, tisztítva vagy szennyezett állapotban, fej nélkül vagy farok nélkül, egészben, tányéron vagy blokk...