Franciaország, Josselin
...A Mixeo és Stabeo termékcsaládunk clean-label megoldásai, növényi rostokból készülnek, és segítik Önt a péksütemények, édes péksütemények és cukrászati alkalmazások terén. A Stabeo csökkenti a száraz termékek repedezését, és segít a formázásban és a struktúrák kialakításában. A Mixeo változatos alkalmazásokat kínál, például zsírmimétikus textúrát, amely lehetővé teszi a zsírtartalom csökkentését. A rostok nagy mennyiségének köszönhetően megoldásaink jelentősen növelik a végtermék rosttartalmát.
Portfólió (15)
Franciaország, Merville
...- szőke karamell, mézes és cukorkás ízű, nagyon kevés karamellizálással - hagyományos karamell, az a standard karamell íz, ami könnyen eszünkbe jut, gyakran használják öntetekben és szószokban - testes karamell, nagyon hangsúlyos íz, amelyet keverékekben használnak sütikben vagy tejtermékekben a jó karamell íz elérésére. FŐ ALKALMAZÁSOK: - Tej desszertek - Zöldséges desszertek - Fagylalt - Sütemények - Torták - Szószok - Topping - Cukrászati termékek...
Portfólió (7)
Németország, Hamburg
...Ízanyagokat / illatanyagokat kínálunk garantált minőségben, stabil árakon és megfelelően csomagolva a szállításhoz. Szüksége van tanácsra a termék kiválasztásához, vagy megfelelő helyettesítőt keres? Alkalmazási és termék szakértőink szívesen segítenek! Tapasztalatunk és mély tudásunk a speciális vegyszerek és összetevők területén biztosítja, hogy jól pozicionáltak legyünk, hogy hatékonyan támogassuk ügyfeleinket és beszállítóinkat a termék- és alkalmazási szakértelemmel. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további információkért!
Portfólió (165)
Hollandia, Maarssen
...A béta-karotin egy természetes narancssárga pigment, amelyet sárgarépából és más zöldségekből nyernek. Széles körben használják az élelmiszer- és kozmetikai iparban, hogy élénk narancssárga árnyalatot biztosítson. Erős színező tulajdonságairól ismert, a béta-karotint gyakran alkalmazzák természetes színezékként italokban, cukrászati termékekben és bőrápoló termékekben. Növényi eredete miatt alkalmas vegán és vegetáriánus termékekhez. EC szám:230-636-6 Molekuláris képlet:C40H56 CAS szám:7235-40-7...
Németország, Maisach
... és korróziógátlás Higiénikusan ártalmatlan a német LFGB szerint Az összetevők az FDA 21 CFR 178.3570 szabályozásának megfelelően elfogadottak NSF H1 regisztrált Költséghatékony a cukorhéjak gyors feloldása révén Univerzális olaj a jó tisztító- és kenési tulajdonságai miatt Csökkenti a kopást és lehetővé teszi a hosszabb karbantartási időszakokat MOSH/MOAH-mentes Működési hőmérséklet: -5 °C → +80 °C Sűrűség (20 °C): 1,06 g/ml Viszkozitás (40 °C): 20 - 24 mm²/s...
Portfólió (154)
Fehéroroszország, Mogilev
... alkalmazási lehetőségek: Ideális olajok, sajtok, húsipari termékek, cukrászati termékek és egyéb, nedvességtől és zsíroktól védendő termékek csomagolására. Mennyiség a tekercsben: 30-50 kg Tekercs szélessége: 840 mm Paraffin tömegarány: 40-44%...
Portfólió (48)
Spanyolország, Torrent
...Az UTURALS PRO BRIGHT PINK referencia ideális italok, tejtermékek és cukrászati termékek színezésére.
Portfólió (31)
Németország, Neumagen-Dhron
A Vitis Traubenkern GmbH a Neumagen-Dhronban, a Mosel partján a természetes és egészséges táplálkozást képviseli. Több mint 20 éve kínálunk széleskörű természetes élelmiszer- és táplálékkiegészítő termékeket, amelyek természetes forrásból származnak. A Vitis Vital a vezető márka a „Traubenkernprodukte” területén, és nemcsak a természetes élelmiszerek kedvelőit, hanem mindazokat is ellátja, akik a...
Portfólió (13)
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Mézeskalács kézzel díszített sütik Autók & Helikopterek. Gyűjtemény "GYERMEK" - Összetevők: liszt, cukor, méz, vaj (pasztőrözött tejszín, só), fehérje szirup (cukor, szárított tojásfehérje, természetes ételszínezékek [béta-karotin, sáfrány, klorofill, paprika esszencia, karamell, kék spirulina esszencia, karmin], pasztőrözött egész tojás, emelőanyag (nátrium-bikarbonát, nátrium-biszulfát, kukoricaliszt), kakaópor, őrölt gyömbér, fahéj, vanillin (természetes ízesítő), szorbinsav (tartósítószer). méret:: 7.87 x 5.98 x 5.08 hüvelyk Nettó: :100...
Portfólió (7)
Franciaország, Pornic
...Új CBD rutinod ízletes és ínycsiklandó cukorkák formájában a francia kézműves gyártású p’tits Sivazen CBD-vel. Minden cukorka 10 mg CBD-t tartalmaz, és mindig THC-mentes, így nem jelent kockázatot a függőségre, sem a gondolataid megváltozására. Összetevők: Cukor, glükóz szirup, citrom illóolaj, levendula AOP méz, borkősav (savanyúság), CBD, porcukor, 0 színezék. – CBD: 10 mg CBD cukorkánként. – Esetleges nyomokban tejet és dióféléket tartalmazhat. Nettó súly: 140g (amelyből 300mg CBD) Tartalom: – Légmentesen záródó és újrahasznosítható üvegedények – Kb. 30 cukorkát tartalmaz...
Portfólió (6)
Törökország, Istanbul
...Massara Express Pisztáciás Lokum Világa! Minden kávéscsészét különlegessé tevő, mindenki által kedvelt, klasszikus és a legkülönlegesebb pisztáciás ízek.. ÖSSZETEVŐK: Cukor, Antep Pisztácia, Víz, Kukoricakeményítő, Citromsav (E330), Kakó. 12 darab x 454 gramm További lokum fajtákért lépjen velünk kapcsolatba!
Portfólió (7)
Franciaország, Essey-Les-Nancy
...A Doucelette kókusztej egy karibi édesség, amely kókusztejből és nádcukorból készült. Egy olvadó finomság a szájban. Hozzávalók: nádcukor *, kókusztej *, tej. * Biogazdálkodásból származó összetevők Csomagolás: körülbelül 100 g. Tartsuk szárazon, hőtől és fénytől védve. Átlagos tápérték 100 g-ra vonatkoztatva: 1719,6 KJ / 411 Kcal, zsírok: 8 g, ebből telített zsírsavak: 5,62 g, szénhidrátok: 78,5 g, ebből cukrok: 60,4 g, fehérjék: 2,95 g, só: 0 g...
Portfólió (3)
Spanyolország, Alhama De Murcia
...A pékség világában a javítók, koncentrátumok és előfőzöttek használata alapvető szerepet játszik a végtermékek minőségében. Ezek az összetevők nemcsak a pékáruk textúráját és ízét javítják, hanem megkönnyítik a termelési folyamatot a pékségekben. A pékségi javítók olyan adalékanyagok, amelyeket a tészta és a végtermék minőségének javítására használnak. Néhány gyakori javító típus közé tartozik a...
Portfólió (7)
Franciaország, Nice
... garantáljuk a páratlan minőséget és frissességet! További információk Íz Mogyoró, Csokoládé & Zabpehely Franciaországban készült 100% természetes összetevők, tartósítószerek nélkül, pálmaolaj nélkül CBD 10mg kekszenként Minden csomag körülbelül 12 ropogós kekszet tartalmaz! Csomagolás 100% újrahasznosítható & környezetbarát növényi tinták Minden termékünk nem tartalmaz THC-t, így nincs pszichoaktív hatásuk! Hogyan fogyasszuk a Bloom&Cie kekszeket? Íz:Mogyoró, Csokoládé & Zabpehely CBD:10mg kekszenként...
Portfólió (9)
ufs.country_names.RU, Alekseevka
... helyettesítésére lettek tervezve cukrászati és félkész termékekben. Az EMC "Equilad" 100%-os kompatibilitása lehetővé teszi, hogy bármilyen arányban keverjük kakaóvajjal anélkül, hogy eutektikumok vagy "zsíros virágzás" kockázata merülne fel. A termék megfelel a GOST R 54054-2010 "Kakaóvaj ekvivalensek és SOS típusú kakaóvaj javítók. Műszaki feltételek" követelményeinek.
Portfólió (16)
Franciaország, Pézenas
...A francia kézműves gyártású, 150 g-os kiszerelésű karamellizált földimogyoró mindenki számára vonzó lesz, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Eredet: Franciaország. Ajánlott bruttó kiskereskedelmi ár: 2,89 € (5,5% ÁFA). Összetevők: földimogyoró (60%), cukor (40%). Lehetséges nyomok: gabonafélék, tojás, szezámmag, szója, tej és diófélék.
Portfólió (5)
...Spagetti Tészta Gram: 500 gr. Főzési idő: 8 - 10 perc Összetevők: Anatóliai Amber Durum búzadara, tiszta víz. Koli belső mennyiség: 20 Szavatossági idő: 2 év 100 g NYERS TÉSZTA TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKEI Energia: 358 kcal Fehérje: 10.5 g Zsír: 1 g Telített zsír: 0.3 g Transz zsír: 0 Koleszterin: 0 Szénhidrát: 77 g Összes cukor: 2.63 g...
Ausztria, Wien
...Darabméret Magasság/Ø: 5,5 / 4,3. Ktn/Pal.: 28 Összetevők: búzaliszt, kukoricakeményítő, napraforgóolaj, szójalecitin mint emulgeáló, só, sütőpor (nátrium-bikarbonát), vanillin. Tápérték nyilatkozat 100g-ra: Energia: 1618kj / 387kcal Zsír: 6,9g Ebből telített zsírsavak: 0,52g Szénhidrát: 78,9g Fehérje: 10,9g Só: 0,04g Tartalom: 780...
Portfólió (9)
Németország, Osnabrück
... kész keveréket a Frozen Yogurt gépbe öntjük. Összetevők: Cukor, dextróz, joghurtpor, maltodextrin, fruktóz, citromsav, emulgeáló E 471, karboximetil-cellulóz, természetes aroma Allergének: Tej és tejtermékek Fagylaltgyártásra és cukrászati felhasználásra. Csak kereskedelmi feldolgozásra. Közvetlen értékesítésre nem engedélyezett. Nagykereskedők számára 36 karton rendelése esetén külön árazást készítünk.
Portfólió (10)
Hollandia, Bv Nijkerk
...Gazdag tápanyag, édes, ropogós, ízletes, egyedi íz, a világ legjobb ehető dióféléi között emlegetik. Feldolgozás: A nyers makadámia különböző ízekkel, például sózott, citromos, fokhagymás, curry-s, borsos pörkölhető, és automatikus gépekkel keverik, majd PP zsákokba vagy nyomtatott cellofánba csomagolják rendelésre. A pisztáciát használják: Snack termékeként, fagylaltban, csokoládéban, cukrászati termékekben és más ízletes ételekben. Funkciók: Hatékonyan csökkenti a vérnyomást; Cukorbetegség és rák ellen; Megelőzi a reumás ízületi gyulladást; Sugárzásvédelem; Öregedésgátló.
Portfólió (111)
Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Magyarország, Budapest
Olaszország, Belpasso
... kezdve a cukrászdák számára készült profiterolokig, egészen a reggeli kekszekig terjednek. A termékek minősége, amely a szicíliai cukrászati hagyomány legősibb receptjeiből származik, és a teljesen természetes összetevők felhasználása lehetővé tette a cég számára, hogy hamarosan érvényesüljön az olasz piacon, valamint a külföldi piacon is, megszerezve a legfontosabb nagykereskedelmi nevek között a helyét és láthatóságát, és nagy elismerést nyerve cukrászoktól, vendéglősöktől és végfelhasználóktól a termékek ízletessége és természetessége miatt.
... mellett folyamatosan bővülő új ínycsiklandó ajánlatokat kínálva, amelyek a nap bármely szakában egy Basile terméket "édes" élménnyé varázsolnak, amit érdemes megkóstolni. Az összegyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően Antonio Basile egyre ügyesebben tudja adagolni minden elemet, az összetevők gazdagságát és eredetiségétől kezdve a csomagolásuk praktikusságáig, megkülönböztethetetlen hagyomány, íz és minőség szintézisét létrehozva, amely gyakorlatilag egyedivé teszi minden termékét: egy édes öröm, amit a legkedvesebb emberekkel oszthatunk meg.
Spanyolország, Abrera
... Hausmannnál A MINŐSÉG A LEGJOBB TERMÉKÜNK, VALAMINT AZ INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÁS ÜGYFELEINK SZÁMÁRA. Szakágak: - AROMÁK ÉS KIVONATOK ALKOHOLMENTES ITALOKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK ALKOHOLOS ITALOKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK FAGYLALTOKHOZ ÉS TEJTERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK CUKRÁSZATI TERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK KÁVÉKHOZ, INFÚZIÓKHOZ ÉS CSOKOLÁDÉKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK FŐZÉSI TERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK SÓS ÉTELEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK GYÓGYSZERIPARI ÉS DIETETIKAI ELŐKÉSZÍTETTEKHEZ - KIVONATOK ÉS AROMÁS ÖSSZETEVŐK KOZMETIKAI TERMÉKEKHEZ...
Egy Lecce tartománybeli cég vagyunk, amely prémium cukrászati termékeket kínál, különösen kézműves mandulalisztből készült süteményeket, egészséges és természetes összetevők felhasználásával, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Piacunk belföldi és külföldi, mivel Japánig is exportálunk. Termékeink köre a panettone-tól a frollini-ig, a colombe-tól a cupeta-ig terjed. Ezért csatolok egy katalógust...
Portfólió (8)
... találkozó a hagyománnyal és a minőséggel. A hagyomány tisztelete és az ügyfélhez fűződő kapcsolat egy nagy erősség, amely biztosítja ennek a kapcsolatnak a folytonosságát. A specialitás a rendkívül ízletes torta. A Pierrot Cukrászda különböző, magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál: regionális édességek, esküvői és elsőáldozási torták, büfé sütemények, friss és száraz cukrászati termékek, születésnapi torták, édes péksütemények.
Franciaország, Talant
A DECO RELIEF a sütéshez és csokoládéhoz szükséges anyagok és hozzávalók szakértője. A DECO RELIEF egy professzionális minőségű márka. Szilikon formáink számos előnnyel rendelkeznek (rugalmasság, könnyű kiemelés...). Ha a formákat márkánk színezőivel és ízesítőivel kombinálja, vonzó cukrászati munkát készíthet széles szín- és ízválasztékkal. A DECO RELIEF a kulináris dekoráció szakértője is...
Portfólió (192)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre