Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Olaszország, Belpasso
... kezdve a cukrászdák számára készült profiterolokig, egészen a reggeli kekszekig terjednek. A termékek minősége, amely a szicíliai cukrászati hagyomány legősibb receptjeiből származik, és a teljesen természetes összetevők felhasználása lehetővé tette a cég számára, hogy hamarosan érvényesüljön az olasz piacon, valamint a külföldi piacon is, megszerezve a legfontosabb nagykereskedelmi nevek között a helyét és láthatóságát, és nagy elismerést nyerve cukrászoktól, vendéglősöktől és végfelhasználóktól a termékek ízletessége és természetessége miatt.
... mellett folyamatosan bővülő új ínycsiklandó ajánlatokat kínálva, amelyek a nap bármely szakában egy Basile terméket "édes" élménnyé varázsolnak, amit érdemes megkóstolni. Az összegyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően Antonio Basile egyre ügyesebben tudja adagolni minden elemet, az összetevők gazdagságát és eredetiségétől kezdve a csomagolásuk praktikusságáig, megkülönböztethetetlen hagyomány, íz és minőség szintézisét létrehozva, amely gyakorlatilag egyedivé teszi minden termékét: egy édes öröm, amit a legkedvesebb emberekkel oszthatunk meg.
Egy Lecce tartománybeli cég vagyunk, amely prémium cukrászati termékeket kínál, különösen kézműves mandulalisztből készült süteményeket, egészséges és természetes összetevők felhasználásával, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Piacunk belföldi és külföldi, mivel Japánig is exportálunk. Termékeink köre a panettone-tól a frollini-ig, a colombe-tól a cupeta-ig terjed. Ezért csatolok egy katalógust...
Portfólió (8)
... találkozó a hagyománnyal és a minőséggel. A hagyomány tisztelete és az ügyfélhez fűződő kapcsolat egy nagy erősség, amely biztosítja ennek a kapcsolatnak a folytonosságát. A specialitás a rendkívül ízletes torta. A Pierrot Cukrászda különböző, magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál: regionális édességek, esküvői és elsőáldozási torták, büfé sütemények, friss és száraz cukrászati termékek, születésnapi torták, édes péksütemények.
Olaszország, Milano
... Pistacchio S.p.A. három gyártóüzemmel büszkélkedhet: az egyik a kenhető krémek, pestók és pástétomok gyártására, a másik a tészták (pisztácia, mogyoró és mandula) előállítására, végül pedig egy, amely mindenféle cukrászati termékre specializálódott, mint például a török méz, ropogós édességek vagy bevont ropogósok.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre