No results

Nincsenek találatok
"meat butchering"

Termékek részére "meat"
Egész marhahús
Fedezze fel teljes marhahús kínálatunkat, amely tökéletes a szakmai hentesek és a minőségi hús kedvelői számára. Minden egyes féltest olyan marhákból ...
Félhúsos bordák
A félig húsos bordák népszerű választás a húsimádók számára, mivel puha textúrájuk és gazdag ízük feldobja kedvenc ételeit. Ezeket a bordákat gondosan...
Marhafarok
A marhahús farok gazdag, zselés húsáról ismert, amely tökéletes a pároláshoz és a lassú főzéshez. Mély, ízletes ízt ad az olyan ételeknek, mint a marh...
Bárányhús
A juhhús alatt olyan állatokat értünk, amelyek a vágás időpontjában 12 hónaposnál idősebbek voltak. A juhhúsra jellemző a sötét szín és a durva rostos...
Sertés has
Berkshire Sertés Hasaalja Berkshire Sertés Hasaalja Gondolj a disznó hasára, mint zsíros hátsó részre, amelyen még rajta van a hús. A séfek imádják ha...
Marhahús filé
A Filet de bœuf népszerű választás a húsimádók körében, mivel puha textúrával és gazdag ízzel rendelkezik, amelyek fokozzák kedvenc ételeit. Ezt a fil...
Főtt Masni
A fiocchetto a sertés combjának felvágásával készül. A híresebb culatellótól eltérően ez egy soványabb és finomabb ízű felvágott. Ebben a változatban ...
Borjúhús
Borjú - hentesáru...
HALMALÁTA
Minőségi szabvány Nyers fehérje 50% min, Hamv 30% max, Nedvesség 10% max, Hamv 32% max, Zsír 12% max, Csomagolás Az ügyfelek igényei szerint, export...
Váll steak
Váll steak...
Steak vágás
Steak Cut tasak 2,5 kg...
HALMALÁTA
{"Storage":"Hűvös, száraz helyen tárolandó, kerülni kell a közvetlen napfényt","Packing":"25kg / Táska","Crude Ash":"Nyers hamu 18% Max","Moisture":"N...
Gourmet Fuet
Fuet kézműves termelés különböző ízekben: fekete bors, paprika, fűszernövények, természetes...
Száraz kolbász
Száraz sertésszalámi 100% házi készítésű Hozzávalók: sertéshús, természetes bél, só, bors, dextóz, stabilizáló E450, nátrium-difoszfát, antioxidáns E3...
Főtt sonka
A legjobb friss combokból készült prosciutto cotto, amelyet finoman fűszereznek virágzó fűszerek főzésével. Ez a hagyományos gyakorlat különleges lá...
Szűzpecsenye
Lomo Filé Solomillo Filé Püré Filé Eredetek: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország Tárolási hőmérsékletek: Hűtött -1º/+...
Szeletelt filé
Szeletelt filé...
Gyomor
Gyomor...
Sült marhahús
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Eredet: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország Tárolási hőmé...
Hús előtte
A "La Viande avant" népszerű választás a húsimádók körében, mivel puha textúrával és gazdag ízzel rendelkezik, amely fokozza kedvenc ételeit. Ezt a hú...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play