...A Smith vékonyra vágott burgonyaszirom a Smith's Crinkle által nyújtott minőséget és nagyszerű ízt kínálja, de vékonyabb, ropogósabb chip formájában, könnyedebb harapással.
Különböző változatok elérhetők, pl. Eredeti, Tejföl & Hagyma, Édes Chili & Tejföl, Só & Ecet és még sok más.
Méret: 175g
Kartondoboz mennyiség: 12 egység
Raklap mennyiség: 48 karton
Ausztrál gyártás: Igen...
...Sinapis alba: A mustár éles íze csak akkor alakul ki, amikor bizonyos enzimek a glükozinolátokat (mustárglykosidokat) átalakítják a mustár előállítása során. Ehhez víz jelenléte is szükséges. Egy egyszerű mustár elkészítéséhez elegendő mustármag, ecet, só és ízlés szerint fűszerek. A cukor nem szükséges hozzávaló, és mézzel helyettesíthető, ha édesebb mustárt szeretne (lásd még mézes mustár). A borssal ellentétben a mustárban található csípős anyagok illékonyak, és a nyálkahártyát is stimulálják. A mustár csípőssége szintén illékonyabb, mint a piros borsé.
...ERDEI ZÖLDÉNY TERRINE. 100g Nem, nem és nem! Garantáljuk, hogy ebben a szép üvegben nincs hús, csak jó növényi összetevők és egy finom intenzitású gombakeverék található. Csukja be a szemét, és máris az erdő mélyén van.
ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gombák, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
... ízesített só, finoman illatosítva és a "Maman d'Amour" felirattal díszítve. Egy egyedi fűszer, amely kiemeli az ételeket, és emlékezteti édesanyádat minden szeretetedre és vonzalomra.
Vinaigre Aromatisé Yaya: Válassz a fűszeres ecetek széles választékából, hogy kísérd a legfinomabb ételeket. Elérhető opciók: narancsos és korianderes ecet, piros gyümölcsös ecet, fokhagymás és rozmaringos ecet. Minden ecet egy robbanásnyi finom és kiegyensúlyozott ízt kínál.
Referencia:COFFMAMSALÉ...
...Bio fekete fokhagymás mustárunk tökéletes kísérője lesz húsoknak, zöldségeknek vagy önteteknek.
Ideális választás a marinádokhoz is.
Egy karakteres, finom és erős mustár, gyönyörű fekete fokhagyma illattal.
Inspirációt találhat receptötleteinkkel.
ÖSSZETEVŐK
Francia bio mustár (bio mustármag, bio ecet, víz, só) 90%
Gers-i bio fekete fokhagyma 10%
TÁROLÁS
Szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolandó.
Használat után jól zárja le az üveget. Felbontás után hűtőben tárolja, és 90 napon belül használja fel.
... vegyületeket képez, amelyeket a szervezet eltávolít. Ezen kívül a kalcium-acetátot az élelmiszeriparban stabilizáló és tartósítószerként, valamint ecet előállítására az ecetsavból és más vegyi termékek szintézisének előanyagaként is használják. Sokoldalúsága és hatékonysága különböző alkalmazásokban értékes vegyületté teszi a kalcium-acetátot, az orvostudománytól az élelmiszeriparig.
...Tengeri Alga Ropogósaink négy ízben kaphatók: Enyhén Sózott, Só és Ecet, Édes Csili és Sajtos íz. Ideálisak, amikor egy kis harapnivalóra van szükséged, hogy kísérje a szendvicsedet ebédnél, vagy amikor úton vagy. Még salátákra és levesekre is szórhatóak, hogy extra ropogós ízt adjanak! Ha kreatívnak érzed magad, szórakoztató rizsgolyókat vagy sós granolát is készíthetsz belőlük.
Értékesítésünk...
...Fekete trufás ecet 250ml
Himalája só fekete trufával 90g
Fekete trufás olívabogyó pástétom 120g és 220g
Fekete trufás balzsamecet 250ml
Fekete trufás extra szűz olívaolaj 250ml, 100ml, 50ml
Fehér trufás extra szűz olívaolaj 250ml, 100ml, 50ml...
...A Heinz paradicsomketchup egy népszerű fűszer, amely gazdag és fűszeres ízéről ismert. Érett, lédús paradicsomokból készül, amelyeket gondosan válogatnak és dolgoznak fel, hogy sima és sűrű állagot kapjanak. Ezt követően a ketchupot egy egyedi ecet, cukor, só és fűszerek kombinációjával keverik össze, hogy fokozzák az ízét.
A Heinz paradicsomketchup mentes a mesterséges ízesítőktől...
... aromák nélkül / vegán / allergének nélkül / ideális só helyettesítésére
Eredet: Franciaország és Németország
Megjelenés: jellegzetes barna szín
Íz: természetes savasság és fűszeresség
Savasodás: 5°
Használati tanácsok:
Saláták és egyéb kulináris készítmények (szószok, deglazúrozás, pácolás, rövid főzés...) fűszerezésére. Ital formájában: 1 teáskanál egy pohár langyos vízbe, reggel éhgyomorra fogyasztva.
...A finom tengeri só robbanásával és egy finom malátaecet hozzáadásával a Pringles chipszek merészek, pikánsak és ízletesen ropogósak. Újra zárható tartályban egymásra rakva megőrzik frissességüket, és tökéletesek útközben fogyasztásra, mint ízletes snack.
...Gyümölcsös körték és trópusi mangók: egy olyan kombináció, amely jól illik egy chutney elkészítéséhez. Ízének finomsága lehetővé teszi, hogy egy kifinomult ételt kísérjen.
Hozzávalók: Mangók – Körték – Fokhagyma – Kandírozott gyömbér – Curry por – Só – Cukor – Sherry ecet -...
...BIO SAFFRÁNOS MUSTÁR
kézműves és bio
összetevők: Bio régi stílusú mustár
bio mustármag, bio sáfrány az Ardèche-ből (Romégier sáfrány), bio ecet, tengeri só
200 g üveg
Súly: 300 g...
...Fűszernövényekkel és olívaolajjal ízesítve, ez a finom napfény szárította bio paradicsom mezzé minden ízét megmutatja, ha pita kenyéren, pirítóson vagy bruschettán tálaljuk. Könnyen elkészíthető, ízletesen feldobja a tésztákat, süteményeket, polentát...
Hozzávalók: szárított paradicsom* 95%, extra szűz olívaolaj* 2%, fehér ecet* 2%, oregánó* 0,5%, bazsalikom* 0,5%, fokhagyma*, só (*bio gazdálkodásból származik).
Tartósítószer és adalékanyag nélkül.
Minimális eltarthatósági idő: 24 hónap.
PCB - KARTON: 6 egység...
...A világ minden táján a szicíliai konyha jellegzetes ételévé vált, és a Mezőgazdasági Politikai Minisztérium P.A.T. listájára is felkerült. Padlizsán, paprika, hagyma, zeller, zöld és fekete olajbogyó, kapribogyó, ecet, só, cukor, helyi paradicsom püré és extra szűz olívaolaj – ezek a CAPONATA cataniai változatának hozzávalói; amelyek a hagyományok tiszteletével és a gyártásban szerzett tapasztalattal együtt hozzájárulnak a szicíliai konyha nevének terjesztéséhez és megőrzéséhez a világban.
...A Diabola Palettás különleges mustár a fő összetevő, amely feldobja az elkészített ételeket. Ezt a mustárt kifejezetten húsok bevonására és a sütés során való megtartására fejlesztették ki. Ez a hasznos konyhai segédlet lehetővé teszi az ételek ízesítését az éttermek és a hentesek számára.
Hozzávalók: víz, mustármag, ecet, búzaliszt, só, petrezselyem, salotta, fűszer, aromák, tartósítószer: nátrium-biszulfát.
...A sima állagú chili püré, ahogy mi kínáljuk, egyre ritkább, mivel gondos előkészítést igényel a sok mag eltávolításához.
És mégis, milyen ínycsiklandó a fűszeres ízek kedvelőinek!
Ez egy hagyományos kézműves termék, amely kizárólag a Seneafood számára készült.
Extra erős chili püré, 100% természetes, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
Hozzávalók: Friss chili 97%, olaj 1%, ecet 1%, só 1%
Domináló íz: erősen csípős
Textúra: sima, mag nélkül
Fogyasztási javaslat: Sós ételekhez ajánlott.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.