A CHANNEL SEA FOOD egy Hauts de France-i vállalat, amely a tengeri termékek importálására és exportálására specializálódott. Csoportunk folyamatosan figyelemmel kíséri a genetikai kutatásokat és új fajok létrehozását, ami minket a piac egyik jelentős szereplőjévé tesz. Mindig figyelünk ügyfeleink igényeire, és nagy figyelmet fordítunk javaslataikra, hogy javítsuk termékeink minőségét.
Több mint 3...
...Egy modern csavart adhatsz ennek a klasszikus ételnek egy könnyű és levegős öntettel. A legjobb módja a tálalásának, ha hideg koktélpoharakban szolgálod fel, néhány főtt garnélával, amelyek a pohár szélére lógnak. A recept négy főre elegendő.
Hozzávalók listája
1 font hámozott, fej nélküli és főttgarnélarák
200 gramm baby saláta levél
1 citrom szeletekre vágva
Öntet
Fél csésze majonéz
2 evőkanál...
... élelmiszer-pazarlás valósul meg, az egész évben elérhető frissen fagyasztott ételek megoldásainak javításával. A legújabb technológiai újítást kínáljuk a garnélarák feldolgozásában, teljes hőmérséklet-ellenőrzéssel minden főzési zónában, minimális fehérjeveszteséggel és egyenletesen főtt garnélarákkal. A gyors hőátadás a behatolás révén és a pontos hőmérséklet-ellenőrzés javítja a feldolgozott gyümölcsök...
... felvágottak, olasz borok, olasz sajtok, vákuumcsomagolt főtt kolbászok, szeletelt és reszelt cékla konzervben és üvegben, szeletelt és reszelt sárgarépa konzervben és üvegben, szeletelt fekete és zöld olajbogyók, reszelt zeller, mungóbab, magas olajsavtartalmú napraforgóolaj, különleges sütőolaj konzervben, főtt és fagyasztott garnélarák, tengeri finomságok, pangasius filé, tonhal szelet. Portugáliában kezdtük a forgalmazást, ma már Angolában, Mozambikban, Zöld-foki Köztársaságban és Guineában is jelen vagyunk.
... halászati termékhez, és garantálják a garnélarák, vörös hal, zöldföldi lepényhal, lazac és sok más fajta folyamatos, stabil ellátását. Termékeinket a világ minden jelentős halforgalmazó központján keresztül értékesítjük. Éjjel-nappal értékesítőink és szállítmányozóink megtervezik a fogások elosztását még mielőtt a hajók visszatérnének a kikötőbe, biztosítva, hogy tengeri ételeink mindig elérhetők...