...Élelmiszer-aromáink különböző formákban kaphatók: folyékony, por, emulzió.
A csomagolások 30 ml-es üvegben, 250 és 500 ml-es kannákban, vagy kérésre nagykereskedelmi mennyiségben érhetők el.
Ezeket különböző élelmiszercsoportok elkészítésére vagy hozzáadására használhatják: péksütemények, makaronok, ganache-ok, desszertkrémek, habok, cukorkák, lekvárok, koktélok vagy szószok, de akár csokoládé, fagylalt, ital-szirupok, készételek, tejtermékek, kekszek is.
... testet. A hibiszkuszvirág számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, amelyek mélyrehatóan hatnak a bőrre, az emésztésre és a bélmozgásra. A szegfűszeg mélyen méregtelenít, míg a fahéj erősíti az immunrendszert. Édesen vagy sósan, ez a zselé tökéletes kísérője minden étkezésnek. Reggelire vagy desszertként tálalva csodálatosan illik a palacsintákhoz, joghurtokhoz és más kenyerekhez. Ételek díszítésére használva, a fűszeres piros gyümölcs íze tökéletesen harmonizál a húsokkal.
Tartalom: 260 ml...
... együtt dolgozni. Télen bőséges időnk van citrom, narancs és mandarin lekvárok készítésére. Aztán januárban elérkezik az ananász ideje.
Nettó súly: 240g
Csomagolás: üvegben
Elérhetőség: a készlet függvényében...
...A sima állagú chili püré, ahogy mi kínáljuk, egyre ritkább, mivel gondos előkészítést igényel a sok mag eltávolításához.
És mégis, milyen ínycsiklandó a fűszeres ízek kedvelőinek!
Ez egy hagyományos kézműves termék, amely kizárólag a Seneafood számára készült.
Extra erős chili püré, 100% természetes, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
Hozzávalók: Friss chili 97%, olaj 1%, ecet 1%, só 1%
Domináló íz: erősen csípős
Textúra: sima, mag nélkül
Fogyasztási javaslat: Sós ételekhez ajánlott.
...Kategória: Egyedi fűszerek
Íz és aroma: meleg, édes-fűszeres, kissé keserű, ánizsra és édesgyökérre emlékeztető aroma
Alkalmazás: A csillagánizs gyakran használatos a kínai és vietnámi konyhában. Nagyon ízletes wok ételekben teriyaki- vagy szójaszósszal. Őrölt formában a fűszer kiválóan alkalmas péksütemények, mint például mézes vagy mézeskalács, lekvárok, szilvalekvár és desszertek ízesítésére...
...A bor a Negroamaro (90%) és Malvasia Nera (10%) szőlőből készült. Termelési terület: Salento, Brindisi és Lecce megyék között. Érlelés barrique hordókban.
A szaglás során érett, piros húsú gyümölcsök és lekvárok illatai, valamint fűszeres jegyek, mint a fekete bors, édesgyökér, pörkölt aromák és a mediterrán növényzet balzsamikus jegyei bontakoznak ki.
Ideális kemény sajtokkal, mint a Comté, Gorgonzola, valamint felvágottakkal, mint a sertéspancetta, chorizo, capocollo és grillezett vörös húsok.
... tanúsítvánnyal rendelkező gyümölcsösben dolgozzák fel a gyártási normák és jó gyakorlatok szerint. A különböző kivonatok révén a gyümölcs minden jótékony hatását felhasználják melléktermékekben.
A gyümölcsöt préseljük, hogy pépet nyerjünk a kulináris készítményekhez.
A pép, amely savanykás és fűszeres ízeket hordoz, tökéletesen keveredik kézműves receptekben (lekvárok, sorbetek, koktélok...