Törökország, Izmir
...Paradicsomainkat a legérettebb állapotban szüreteljük, és hagyományosan napfényen szárítjuk. Ez a folyamat egy természetesen intenzív paradicsom ízt eredményez — a tökéletes édes és sós ízek keveréke. A szárítási folyamat után ezeket a paradicsomokat 1/4 hüvelyk széles és körülbelül 1-2 hüvelyk hosszú julienne csíkokra vágjuk. Ez tökéletes kiegészítője a pácolt üvegeknek, hideg salátáknak és kolbászoknak.
Portfólió (14)
Olaszország, Palagonia
...Hozzávalók: Paradicsom 65%, napraforgóolaj 35%, természetes ízek változó arányban (fokhagyma, őrölt piros bors, menta), bor ecet, só. Citromsav, L-aszkorbinsav. Tartályok: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfólió (55)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play