Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...A Tartufata só olívaolajjal és különböző növényi összetevőkkel, mint például a trüffel és gombák, fizikai folyamatok révén csomagolva, tartósítószerek hozzáadása nélkül, a Pâté textúrája és a fekete trüffel, valamint a boletus edulis illata és íze rendkívül kellemes. Ezért nagyon ízletes közvetlenül kenyérszeletekhez vagy tésztás ételekhez, pizzákhoz... való hozzáadáskor.
Portfólió (76)
Franciaország, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g Egy gyermekkorból származó érzelem tér vissza, a legfinomabb emlékek egy vidéki piknikről, ez a Baszk Pástétom, amelynek íze finoman csípős Espelette borssal van megfűszerezve, enyhén pirított pirítósra vagy zöldség- vagy uborkapickle kíséretében érdemes fogyasztani. Hozzávalók: kókuszolaj (35%), víz, szója fehérje, bio sörélesztő, gomba, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, Espelette bors, xeres ecet, fűszerek, fokhagyma, paradicsom püré, árpa miso, hagyma.
Portfólió (7)
Franciaország, Mandelieu
...A François Roméo fekete olívabogyókrém egy kiemelkedő és elengedhetetlen termék minden mediterrán ízeket kedvelő gasztronóm számára. Az olívabogyókrém egyszerű és hatékony. Gyakran összekeverik a tapenádával, de a különbség valójában létezik: az olívabogyókrém az olíva pépje, amelyet nem kevernek össze kapribogyóval vagy szardíniával, mint ahogy az a tapenád esetében történik. Nettó súly: 0,180 KG Űrtartalom: 0,180 KG...
Portfólió (45)
Franciaország, Roubia
... toutefois assez tannique. On y retrouve le fruit noir et les tonalités un peu boisées et épicées. Un vin solide.":"Szép, mély rubin szín, fiatalos megjelenés. Érett magvas gyümölcsök illata, állati jegyekkel. Az íz inkább kiegyensúlyozott, de viszonylag tanninos. Fekete gyümölcsök és enyhén fás, fűszeres tónusok fedezhetők fel. Egy szilárd bor.","DÉGUSTATION":"KÓSTOLÁS","ACCORDS METS-VINS":"BOR ÉS ÉTEL PÁROSÍTÁS"}...
Portfólió (28)
Olaszország, Palagonia
...Formátum: Üveg edény 212 g Ideális aperitifként ízletes falatokkal. Friss és pezsgő borokkal, mint a Prosecco Di Valdobbiadene, párosítva; a szolgálati hőmérséklet 8°. Nettó súly: 350 g. Bruttó súly: 212 g. . Hozzávalók: Spárga 35%, Szárított paradicsom 30%, Napraforgóolaj 30%, Zsemlemorzsa 5%, Ecet, Só, Fokhagyma, Őrölt fekete bors, Petrezselyem, Citromsav, Aszkorbinsav. Javaslat: Hűvös helyen tárolja, a hőmérséklet +4°C és 20°C között.
Portfólió (55)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play