Franciaország, Warmeriville
Franciaország, Rouen
Importőr, gyártó és beszállító az élelmiszeripar és a közétkeztetés területén, első osztályú kesudiót kínálunk. A mi dióink BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek, és az elit és luxus szegmens ipari szereplőinek szólnak, akik újracsomagolják és kiskereskedelmi forgalomba hozzák (szállodák, bioboltok, éttermek) őket, valamint ízesítésre és dió- és szárított gyümölcs keverékek készítésére. A kesudióink az ...
Portfólió (14)
Franciaország, Brignais
Fedezze fel teljes reggeli, nassolnivaló és aperitif termékeink és gabonáink választékát, beleértve a müzliket, granolákat, kásákat, sós vagy édes kekszeket, gabonapálcákat, forró csokoládé port, palacsinta premixet, csokoládé vagy mogyorókrémeket. Csúcsminőségű gyártási és csomagolási berendezéseinkkel képesek vagyunk megfelelni az Ön igényeinek, legyen szó nagy mennyiségekről vagy kisebb soroza...
Portfólió (26)
Franciaország, Yssingeaux
...Tiszta pisztácia paszta Praliné és/vagy ízesített és/vagy színezett paszták (természetes vagy nem azo színezékek) Megjegyzések: keserű mandula, vagy gyümölcsös, pörkölt Színek: a mélyzöldtől a pasztellzöldig, egészen a barna-zöldig...
Portfólió (55)
Franciaország, Pégomas
...Abszolút Bourbon vanília Madagaszkárról Természetesség: Természetes Megjelenés: Paszta Alkoholtartalom: Alkoholmentes Oldhatóság: Alkohol; Liposoluble...
Portfólió (181)
Franciaország, Gonesse
A Mil Brick egy autentikus receptet kínál, amely apáról fiúra szállt több mint 20 éve. Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, figyelmet fordítunk a 100%-ban francia eredetű búzák kiválasztására. A Mil Brick bricks egyaránt vékonyak, ellenállóak és ropogósak. Kiváló mesterségbeli tudásunk biztosítja minden receptje sikerét! Egy kereskedelmi csapat áll rendelkezésére, hogy közösen sikeres projektek...
Portfólió (33)
A Metarom France egy családi kis- és középvállalkozás, amely az aromás megoldások és karamellák létrehozására, gyártására és forgalmazására specializálódott az élelmiszeripar számára. A cég, amely Boves-ben (80) található, a Hauts-de-France régióban, a cukros élelmiszerpiacon van jelen, és aktív szereplője az élelmiszer-összetevők ágazatának. Az alapelvei a fenntarthatóság, a biztonság és az etik...
Portfólió (50)
Franciaország, Le Lauzet Ubaye
... különféle ízesített élelmiszer-specialitások találhatók. A mi likőrünket a szárak és virágok alkoholban való áztatásával készítjük, és étkezés végén nagyon frissen fogyasztják. Ezenkívül nagyon kedvelt édes kulináris készítményekben (makaron, szabayon, krém), fagylaltok önteteként, koktélokhoz való készítményekben. Egy csepp levendulalikőr a fehérborban kiváló „Provence-i” kirt készít belőle!
Portfólió (41)
Franciaország, Mandelieu
A François Roméo névadó alapítója, François Roméo által 1972-ben Vence-ben alapított olajüzem az évek során különféle olívaolaj termékcsaládokat hozott létre és fejlesztett ki. A François Roméo olaj harmonikus egyensúlyt kínál az édes és gyümölcsös, valamint az élénk és fűszeres jegyek között, így széles közönséget vonz. A François Roméo márkát a fogyasztók a komolyság és a minőség garanciájaként...
Portfólió (45)
Franciaország, Feurs
...A különleges karamellák olyan karamellák, amelyek a hő kontrollált hatásával készülnek élelmiszerekből származó cukrokra, más összetevők jelenlétében: tej, tejszín, vaj, sózott vaj, gyümölcs kivonatok, méz, maláta, csokoládé, növényi zsírok… A különleges karamell minden formában létezik: por, darabok, folyékony, paszta, de BIO változatban is. Ez egy olyan karamell, amelynek textúrája és ízei...
Portfólió (6)
Franciaország, Rambouillet
A Chevreuse-völgyben, egy mezőgazdasági harmadik helyszínen, amely helyi termelőket, feldolgozókat és művészeket egyesít (elősegítve a rövid ellátási láncokat és a termelőkkel való szinergiát), a ZILOA robbanásszerűen hozza el a növényi ízeket! Új laboratóriumunkban csapatunk bio és eredeti recepteket készít, amelyeket komposztálható csomagolásban kínálunk. Két nagy receptgyűjteményt gyártunk: ...
Portfólió (12)
Franciaország, Moringhem
...Hozzávalók: datolya paszta*, mogyorópüré*, dió*, pisztácia*, mazsola*, kakaópor*, spirulina** (3,6%), só* Energia: 419,32 kcal / 1745 kJ Fehérjék: 11,3 g Zsírok: 18,63 g Szénhidrátok: 44,66 g (amelyből 38,11 g cukor) Só: 0,128 g...
Portfólió (14)
Franciaország, Merville
... között megtalálható a tejkaramell, a sós vajkaramell, a vegán változatok, valamint a csökkentett cukortartalmúak… Ezek a karamellák, paszta vagy darab formájában, egyedi textúrát és ízt kínálnak minden termékhez. Különböző összetevők használhatók (méz, tej, tejszín, csokoládé, vaj, növényi zsírok…) SZÍNEZŐ KARAMELLÁK A színező karamellák a leggyakrabban használt színezékek az élelmiszeriparban...
Portfólió (7)
Franciaország, Sendets
A Fekete Fokhagyma Háza a fekete fokhagyma alapú termékek széles választékának gyártására és forgalmazására specializálódott, mint például a fekete fokhagyma gerezdek, fokhagyma fejek, fekete fokhagyma paszta, fokhagymás pörkölt mogyorók, fokhagymás kesudiók, Olivade, fokhagymás kekszek, makréla rillette és sertésszalámi, valamint sertésterin stb..... A Fekete Fokhagyma Háza fehér márkát kínál...
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play