...Az aromás karamellák a végső alkalmazás karamell ízének megteremtésére szolgálnak. Attól függően, hogy hogyan sütik őket és milyen cukrokat használnak, különböző ízeket adhatnak: édes, keserű, savanyú stb.
Széles körben használják az élelmiszeriparban, hogy jó karamell ízt adjanak a készterméknek, és egy bizonyos kerek ízt biztosítsanak.
Az aromás karamellák három kategóriába sorolhatók...
...Fedezze fel a Licsi AromásCukor édes egzotikumát, a Yaya Sucres et Sels 100%-ban természetes alkotását. Francia, finomítatlan cukorunk természetes licsi aromákkal van infuzálva, így minden szemcsében trópusi ízélményt kínál.
Minőségi Összetevők:
Francia Finomítatlan Cukor: Természetes alap a hiteles édességhez.
Természetes Licsi Aromák és Színezékek: Növényi forrásokból származó elemek, amelyek...
...Merüljön el a bio citromfű zselé frissítő világában, egy 220g-os üvegben bemutatott ínycsiklandó kenhető finomságban. Biogazdálkodásból származó összetevőkből készült, ez a zselé a finom ízek koncentrátuma. A citromfű, amelyet jótékony hatásai miatt ismernek, aromás frissességet kölcsönöz ennek az elkészítésnek, míg az alma lé és a cukor finom édességet ad neki. Adalékanyagok és tartósítószerek...
...A Bidaia, a baszk "utazás", egyedülálló kubai rum. Három évnyi érlelés után Kubában, rumunkat Armagnac és Irouleguy Domaine Arretxea fehérboros hordókban finomítottuk a Baszkföld szívében található telephelyünkön. Hozzáadott cukor nélkül, a Bidaia egy különösen aromás melaszrum, amely új megközelítéssel játszik a hagyományos érlelési módszerekkel! Ez a merész kettős érlelés egy óda a dél-nyugatra...
...A megégett cukrok sötétbarna színű, folyékony vagy szilárd karamellák, amelyeket az élelmiszerekben található cukrok hőmérsékletének kontrollált hatásával állítanak elő, kémiai karamellizáló vegyületek nélkül. Ha a megégett cukor ízt ad a készterméknek, akkor aromás karamellként fogják nyilvántartani.
A megégett cukrok por vagy folyékony formában léteznek, és BIO változatban is elérhetők. Ízt és...
... természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.
Lekvár, amely 60% friss gyümölcsből készült.
Hozzávalók: Mangó 57%, cukor 40%, természetes savanyító citrom 3%
Domináló íz: édes és krémes
Textúra: darabos lekvár...
...A Himalája lábainál található a természet legszebb sikere, amely az ember tudásával vegyülve a legjobb terméket adja: A Fehér Édesgyökér
Alternatíva a cigarettára
Egészséges nassolás
Természetes emésztéssegítő
Természetes fogfehérítő
Segít csökkenteni a fájdalmas menstruációt
Doboz ≅ 25 gramm, 8 darab rúd
Bio rudak (2021 végén tanúsítva)
Additívok nélkül, gluténmentes, vegán
Tápanyaginformációk
Energia: 1321 KJ / 315 Kcal
Glicirrizinsav: 6,65 g
Zsír: 1,6 g
Cukor: 7,7 g
Fehérje: 7,7 g
Nátrium: 6,0 mg
Koleszterin: 0,0 g
Kálium: 4,0 mg...
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare
A vadédesztergálás mellett a konyhában friss és édes ízélményt nyújt, amely fűszerezi az ízletes ételeket. Az íze hasonlít a ánizséhoz.
Növény
Vad édeskömény - Foeniculum vulgare.
Konyha
Infúzió, főzet, por, tinktúra, szirup, cukor, bor, tészta, rizs, wok, tajine, zöldségek.
Forma / Mennyiség
Egész BIO SZÁRAZ MAG / 40g - 300g.
Eredet
Franciaország - 100...
... savtartalom általában alacsony. A Grenache N lehetővé teszi édes természetes borok és nagyon nagy, struktúrált és aromás, hosszú érlelésű borok előállítását, feltéve, hogy minőségi terroir-ra ültetik, a hozamot tökéletesen kontrollálják, és jó színt érnek el.
Kultúrára és agronómiára való alkalmasság
Ez a nagyon erős szőlőfajta (erős gyökérzet) néha érzékeny a gyümölcsfakadásra és nehézségekbe ütközik a gyümölcsérés során. Felálló növekedésű, és rövid metszésre (goblet vagy cordon) kell vezetni. Könnyen megjeleníti a betegségek tüneteit.
... világában, miközben szirmaik bársonyos lekvárrá alakulnak, amely egyensúlyba hozza a virágos édességet a finom savanykás jegyekkel.","Hozzávalók és allergének:":"Csipkebogyó (Gratte Cul vagy Cynorhodon), cukor, citromlé, zselésítő: almapektin."}...
...A Conceptogram a súlymérő adagoló gépeinek kínálatában egy félautomata csomagológépet fejlesztett ki, amely akár 2 kg-ot is képes adagolni, különösen finom és granulált termékekhez, mint például fűszerek, aromás gyógynövények, só vagy cukor, kapszulák stb.
Ez a standard csomagológép (itt rezgőasztal opcióval) edényekbe vagy doypackekbe adagol, és az Ön igényei szerint testre szabható.
Ez a...
...Fűszeres, de mégis finom, ez a kissé csípős mustár, amely tele van az Espelette paprika ízével, nagyon aromás.
Valódi siker a fehér és vörös húsok, sőt a papírtasakban sült halak kísérőjeként. Kiválóan alkalmas szószok, öntetek, majonézek ízesítésére… és húsok bepácolására a grillezéshez.
Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, paradicsomkoncentrátum (paradicsom, só, savanyúság: citromsav E330), só, cukor, Espelette paprika por (1,3%), tartósítószer: nátrium-biszulfát.
Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
...Figyelem, ízletes eredetiség! Ennek a finom fehérbornak a különlegessége, amely a nagyon aromás "Muscat à petits grains" szőlőfajtából származik, abban rejlik, hogy ezt a szőlőfajtát általában édes borok készítésére használják, ami itt nem így van: 0 maradék cukor! Ennek ellenére egy hihetetlen ízélmény áraszt el minket, és egzotikus mangó, valamint ízletes fehér gyümölcsök és érett citrusfélék...
... gyümölcsöket hűtőkamrában tárolják, a hűtési lánc megszakítása nélkül
Fogyasztása lehetőleg frissen ajánlott
Felbontás után hűvösen tárolandó
Igazi vitaminos élvezet természetesen, vonzó frissességével és aromás erejével.
Almákból és cseresznyékből származik a gyümölcsöseinkből, ízük alapján válogatva, ez a gyümölcslé elragadja a kicsik és nagyok ízlelőbimbóit. Fogyasztható aperitifként, ínycsiklandó uzsonnák során, vagy akár reggelire is.
Öko-felelősségteljes gyümölcsösök: Igen
Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen...
...{"NOTES DE DÉGUSTATION":"Illat: Kezdeti jegyek a frissen pirított kenyér, a pirított mandula és a barna cukor aromáival, amelyeket egy második, finomabb hullám követ, szőlőaromákkal kiegészítve.\n\nÍz: Aromás intenzitása gazdag és krémes ízélményben tükröződik, amely extra vaníliás dimenziót hoz, és friss, virágos végkicsengéssel zárul.","DESCRIPTION":"A Hennessy Very Special-t úgy hozták létre...
...hogy elkerüljük a szirupos hatást a szájban. A cukoraromás alapként szolgál. A limoncello készítéséhez biológiai citromokat (sárgát és zöldet) használunk.
Az OGP tanúsítvánnyal rendelkezünk az Alpokbeli Génépy-re.
Speciális termékcsaládokat kínálunk a Nagykereskedelem számára, valamint két ...