Franciaország, Merville
...Az aromás karamellák a végső alkalmazás karamell ízének megteremtésére szolgálnak. Attól függően, hogy hogyan sütik őket és milyen cukrokat használnak, különböző ízeket adhatnak: édes, keserű, savanyú stb. Széles körben használják az élelmiszeriparban, hogy jó karamell ízt adjanak a készterméknek, és egy bizonyos kerek ízt biztosítsanak. Az aromás karamellák három kategóriába sorolhatók...
Portfólió (7)
Franciaország, Arengosse
...Fedezze fel a Licsi Aromás Cukor édes egzotikumát, a Yaya Sucres et Sels 100%-ban természetes alkotását. Francia, finomítatlan cukorunk természetes licsi aromákkal van infuzálva, így minden szemcsében trópusi ízélményt kínál. Minőségi Összetevők: Francia Finomítatlan Cukor: Természetes alap a hiteles édességhez. Természetes Licsi Aromák és Színezékek: Növényi forrásokból származó elemek, amelyek...
Portfólió (200)
Franciaország, Ham
...Merüljön el a bio citromfű zselé frissítő világában, egy 220g-os üvegben bemutatott ínycsiklandó kenhető finomságban. Biogazdálkodásból származó összetevőkből készült, ez a zselé a finom ízek koncentrátuma. A citromfű, amelyet jótékony hatásai miatt ismernek, aromás frissességet kölcsönöz ennek az elkészítésnek, míg az alma lé és a cukor finom édességet ad neki. Adalékanyagok és tartósítószerek...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...A Bidaia, a baszk "utazás", egyedülálló kubai rum. Három évnyi érlelés után Kubában, rumunkat Armagnac és Irouleguy Domaine Arretxea fehérboros hordókban finomítottuk a Baszkföld szívében található telephelyünkön. Hozzáadott cukor nélkül, a Bidaia egy különösen aromás melaszrum, amely új megközelítéssel játszik a hagyományos érlelési módszerekkel! Ez a merész kettős érlelés egy óda a dél-nyugatra...
Portfólió (58)
Franciaország, Feurs
...A megégett cukrok sötétbarna színű, folyékony vagy szilárd karamellák, amelyeket az élelmiszerekben található cukrok hőmérsékletének kontrollált hatásával állítanak elő, kémiai karamellizáló vegyületek nélkül. Ha a megégett cukor ízt ad a készterméknek, akkor aromás karamellként fogják nyilvántartani. A megégett cukrok por vagy folyékony formában léteznek, és BIO változatban is elérhetők. Ízt és...
Portfólió (6)
Franciaország, Gennevilliers
... természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Lekvár, amely 60% friss gyümölcsből készült. Hozzávalók: Mangó 57%, cukor 40%, természetes savanyító citrom 3% Domináló íz: édes és krémes Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)
Franciaország, Nice
...A Himalája lábainál található a természet legszebb sikere, amely az ember tudásával vegyülve a legjobb terméket adja: A Fehér Édesgyökér Alternatíva a cigarettára Egészséges nassolás Természetes emésztéssegítő Természetes fogfehérítő Segít csökkenteni a fájdalmas menstruációt Doboz ≅ 25 gramm, 8 darab rúd Bio rudak (2021 végén tanúsítva) Additívok nélkül, gluténmentes, vegán Tápanyaginformációk Energia: 1321 KJ / 315 Kcal Glicirrizinsav: 6,65 g Zsír: 1,6 g Cukor: 7,7 g Fehérje: 7,7 g Nátrium: 6,0 mg Koleszterin: 0,0 g Kálium: 4,0 mg...
Portfólió (10)
Franciaország, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare A vadédesztergálás mellett a konyhában friss és édes ízélményt nyújt, amely fűszerezi az ízletes ételeket. Az íze hasonlít a ánizséhoz. Növény Vad édeskömény - Foeniculum vulgare. Konyha Infúzió, főzet, por, tinktúra, szirup, cukor, bor, tészta, rizs, wok, tajine, zöldségek. Forma / Mennyiség Egész BIO SZÁRAZ MAG / 40g - 300g. Eredet Franciaország - 100...
Portfólió (9)
... savtartalom általában alacsony. A Grenache N lehetővé teszi édes természetes borok és nagyon nagy, struktúrált és aromás, hosszú érlelésű borok előállítását, feltéve, hogy minőségi terroir-ra ültetik, a hozamot tökéletesen kontrollálják, és jó színt érnek el. Kultúrára és agronómiára való alkalmasság Ez a nagyon erős szőlőfajta (erős gyökérzet) néha érzékeny a gyümölcsfakadásra és nehézségekbe ütközik a gyümölcsérés során. Felálló növekedésű, és rövid metszésre (goblet vagy cordon) kell vezetni. Könnyen megjeleníti a betegségek tüneteit.
Portfólió (71)
... világában, miközben szirmaik bársonyos lekvárrá alakulnak, amely egyensúlyba hozza a virágos édességet a finom savanykás jegyekkel.","Hozzávalók és allergének:":"Csipkebogyó (Gratte Cul vagy Cynorhodon), cukor, citromlé, zselésítő: almapektin."}...
Portfólió (46)
Franciaország, Guer
...A Conceptogram a súlymérő adagoló gépeinek kínálatában egy félautomata csomagológépet fejlesztett ki, amely akár 2 kg-ot is képes adagolni, különösen finom és granulált termékekhez, mint például fűszerek, aromás gyógynövények, só vagy cukor, kapszulák stb. Ez a standard csomagológép (itt rezgőasztal opcióval) edényekbe vagy doypackekbe adagol, és az Ön igényei szerint testre szabható. Ez a...
Portfólió (21)
Franciaország, Mietesheim
...Fűszeres, de mégis finom, ez a kissé csípős mustár, amely tele van az Espelette paprika ízével, nagyon aromás. Valódi siker a fehér és vörös húsok, sőt a papírtasakban sült halak kísérőjeként. Kiválóan alkalmas szószok, öntetek, majonézek ízesítésére… és húsok bepácolására a grillezéshez. Hozzávalók: Víz, mustármag, ecet, paradicsomkoncentrátum (paradicsom, só, savanyúság: citromsav E330), só, cukor, Espelette paprika por (1,3%), tartósítószer: nátrium-biszulfát. Kapható 1,1 kg-os vödörben is.
Portfólió (80)
Franciaország, Appietto
...búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, szárított füge 6,3% Tartósítás: száraz, hűvös helyen tárolandó Tápanyagtartalom: 100 g-ra vonatkoztatva Energia: 1977 kJ (470 kcal) Zsír: 17 g Telített zsírsavak: 1,6 g Szénhidrát: 72 g amelyből Cukrok: 30 g Fehérjék: 6,8 g Só: 0,65 g...
Portfólió (118)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Figyelem, ízletes eredetiség! Ennek a finom fehérbornak a különlegessége, amely a nagyon aromás "Muscat à petits grains" szőlőfajtából származik, abban rejlik, hogy ezt a szőlőfajtát általában édes borok készítésére használják, ami itt nem így van: 0 maradék cukor! Ennek ellenére egy hihetetlen ízélmény áraszt el minket, és egzotikus mangó, valamint ízletes fehér gyümölcsök és érett citrusfélék...
Portfólió (321)
Franciaország, Saint-Didier-En-Bresse
...Mojito mousse Illatjegyek: Friss, aromás, gyümölcsös Fejjegyek: Lime, rum, narancs Szívjegyek: Menta, jeges tea, bambusz nedv Alapjegyek: Barna cukor, könnyű pézsma, borostyán vanília...
Portfólió (47)
Franciaország, Copponex
... gyümölcsöket hűtőkamrában tárolják, a hűtési lánc megszakítása nélkül Fogyasztása lehetőleg frissen ajánlott Felbontás után hűvösen tárolandó Igazi vitaminos élvezet természetesen, vonzó frissességével és aromás erejével. Almákból és cseresznyékből származik a gyümölcsöseinkből, ízük alapján válogatva, ez a gyümölcslé elragadja a kicsik és nagyok ízlelőbimbóit. Fogyasztható aperitifként, ínycsiklandó uzsonnák során, vagy akár reggelire is. Öko-felelősségteljes gyümölcsösök: Igen Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen...
Portfólió (19)
Franciaország, Mazion
...{"NOTES DE DÉGUSTATION":"Illat: Kezdeti jegyek a frissen pirított kenyér, a pirított mandula és a barna cukor aromáival, amelyeket egy második, finomabb hullám követ, szőlőaromákkal kiegészítve.\n\nÍz: Aromás intenzitása gazdag és krémes ízélményben tükröződik, amely extra vaníliás dimenziót hoz, és friss, virágos végkicsengéssel zárul.","DESCRIPTION":"A Hennessy Very Special-t úgy hozták létre...
Portfólió (11)
Franciaország, Le Lauzet Ubaye
...hogy elkerüljük a szirupos hatást a szájban. A cukor aromás alapként szolgál. A limoncello készítéséhez biológiai citromokat (sárgát és zöldet) használunk. Az OGP tanúsítvánnyal rendelkezünk az Alpokbeli Génépy-re. Speciális termékcsaládokat kínálunk a Nagykereskedelem számára, valamint két ...
Portfólió (41)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre